Somnox – vzglavnik, ki diha kot človek in vas zaziba v spanec

Vzglavnik Somnox

Težko zaspite? Se nikakor ne morete umiriti? Potem je vzglavnik Somnox natanko tisto, kar potrebujete. Somnox namreč diha. Vzdihuje in izdihuje tako kot človek. Le objeti ga morate in s svojim umirjenim dihanjem vas bo zazibal v spanec.

Inovativni vzglavnik, ki diha, Somnox, je nastal na podlagi raziskav, ki ugotavljajo, da umirjeno dihanje vpliva na amigdalo, malo strukturo mandljaste oblike v možganih, ki je odgovorna za proizvajanje strahu in tesnobe.

Za miren in kvaliteten spanec.
Za miren in kakovosten spanec

Spretno umeščeni senzorji v blazini zbirajo podatke o uporabniku in prepoznajo, ali je ta buden ali ne. S pomočjo algoritma interpretirajo te podatke in ob potrebi blazina začne dihati, s čimer stimulira mirno dihanje človeka.

PREBERITE ŠE: Blazinice v obliki rib skrbijo za popolno sprostitev


Vzglavnik Somnox vse stori samodejno. Vgrajene ima tudi zvočnike Bluetooth, ki omogočajo poslušanje glasbe ali pravljice za lahko noč, zjutraj pa vas lahko prebudi z oddajanjem svetlobe, ki simulira sončni vzhod. Vzglavnik je trenutno v fazi prototipa, a verjetno si marsikdo med vami želi, da bi ga lahko naročil že danes.

Galerija – vzglavnik Somnox:

Dodatne Informacije

Več informacij:
somnox.nl

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!