fbpx

Sonos Ace: končno prihajajo Sonosove slušalke z izjemno izkušnjo zvoka

Vrhunska kakovost zvoka

Sonos Ace
Foto: Sonos

Sonos Ace so tu! Ljubitelji Sonosa, ki so leta čakali na Sonosove slušalke, so končno dočakali svoj trenutek. Sonos Ace prinaša prelomne inovacije in izjemno izkušnjo poslušanja, ki jo je lahko zagotoviti le Sonos. Pripravite se na vrhunsko udobje in brezkompromisno kakovost zvoka.

Sonos je znan po svojem vrhunskem zvoku, in Sonos Ace prinaša to zavezanost kakovosti v svet slušalk. Te brezžične Bluetooth® slušalke so zasnovane tako, da zagotavljajo izjemno natančnost in jasnost zvoka. Dve po meri oblikovani gonilniki prinašata vsak frekvenčni spekter z neverjetno natančnostjo, kar vam omogoča, da uživate v vsaki sekundi svoje najljubše pesmi, podkasta ali telefonskega klica.

Vaše osebni domači kino

Sonos Ace vam omogoča, da uživate v izkušnji prostorskega zvoka domačega kina, ne da bi motili ostale člane gospodinjstva. Z enim pritiskom na gumb lahko preklopite zvok televizije s kompatibilne Sonosove zvočne letve na slušalke Sonos Ace. Prostorski zvok z Dolby Atmos vas obdaja z izjemno podrobnostjo zvoka z vseh smeri, dinamično sledenje glave pa vas ohranja sredi dogajanja, tudi če morate vstati po odejo ali prigrizek. Sonosova nova tehnologija TrueCinema, ki bo na voljo kasneje letos, natančno kartira vaš prostor in ustvarja popoln sistem prostorskega zvoka za tako realistično izkušnjo, da boste pozabili, da nosite slušalke.

Foto: Sonos

Izklopite svet ali pa ga vključite

Z Sonos Ace lahko prilagodite svojo izkušnjo poslušanja z aktivnim zmanjševanjem hrupa (ANC) ali aktivirate način Aware, ko želite biti bolj zavedni svoje okolice – bodisi med hojo po prometni ulici ali delom v pisarni. S Sonos Ace lahko poslušate ali govorite do 30 ur z izjemno učinkovito baterijo. Ultra hitro polnjenje zagotavlja, da ne boste nikoli zamudili niti enega trenutka – dobite 3 ure življenjske dobe baterije s hitrim 3-minutnim polnjenjem prek priloženega USB-C kabla.

Eleganten dizajn in dolgotrajno udobje

Sonos Ace niso le zvočno izjemne, ampak tudi elegantne in udobne. Njihov tanek profil združuje kovinske poudarke s sijočim mat zaključkom, kar dopolnjuje vsak stil. Lahke in iz vrhunskih materialov zagotavljajo zračno prileganje, ki nežno objame vašo glavo. Notranjost iz spominske pene, ovita v vegansko usnje, in po meri oblikovan naglavni trak ter ušesne blazinice, ki skrivajo tečaj, ustvarjajo popoln akustični pečat brez zapletanja las. Sonos Ace so enostavne za nošenje in shranjevanje – kontrastne barve znotraj ušesnih skodelic subtilno signalizirajo, kako namestiti slušalke, medtem ko lepo otipljivi gumbi omogočajo enostavno uporabo med nošenjem. Ko končate z poslušanjem, Sonos Ace enostavno zložite v lahko potovalno torbico.


Sonos Ace so izjemno elegantne, zasnovane tako, da so nizkoprofilne, lahke in udobne za dolgotrajno nošenje. V objem glave se prilegajo trdno, a ne preveč tesno. Blazinice iz veganskega usnja so mehke in prijetne, zaščitna mrežica pa je enostavno odstranljiva zaradi magnetnega pritrjevanja. Na levi ušesni skodelici najdete gumb za vklop/povezovanje prek Bluetootha in USB-C vhod, na desni pa dva gumba za preklapljanje med aktivnim zmanjševanjem hrupa in načinom preglednosti ter nadzor glasnosti in upravljanje glasbe.
Foto: Sonos

Odgovorna izdelava

Sonos Ace so izdelane za dolgo življenjsko dobo in vsakodnevno uporabo. Slušalke imajo zamenljive ušesne blazinice, krožne materiale, ki omogočajo uporabo 17% manj deviške plastike, in 75% reciklirano filc torbico iz plastičnih steklenic. Zaznavanje nošenja pavzira vašo glasbo, ko odstranite slušalke, kar zmanjšuje potrebo po polnjenju.

Značilnosti in specifikacije

Sonos Ace ponujajo do 30 ur baterije z aktivnim zmanjševanjem hrupa in možnostjo povezave z več napravami hkrati. Čeprav niso certificirane za Hi-Res zvok, podpirajo Snapdragon Sound za pretakanje prek aptX Adaptive, ki omogoča visoko kakovost zvoka ali nizko zakasnitev, odvisno od vsebine. Zvok Sonos Ace je gladek, z odprtim in zračnim zvočnim prostorom ter odličnim dinamičnim razponom.

Foto: Sonos
Sonos Ace prinaša prelomno izkušnjo poslušanja z inovativnimi funkcijami in brezkompromisno kakovostjo zvoka, ki jo lahko zagotovi le Sonos. Zasnovane za dolgotrajno udobje, eleganten videz in okolju prijazno izdelavo, Sonos Ace postavljajo nov standard v svetu slušalk. Na voljo bodo od 5. junija 2024 za 449 USD (449 EUR). Ne zamudite priložnosti, da doživite zvočno revolucijo v udobju svojega doma.
Foto: Sonos
Za več informacij obiščite Sonosovo uradno spletno stran in spremljajte @sonos na družbenih omrežjih.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.