fbpx

Šport v barvah

Chiemsee bo to pomlad in poletje razkril svoje prave barve. Kolekcije namreč zaznamujejo cvetlični potiski, močni barvni koncepti in sofisticirani detajli. Ključni videz je športen in hkrati zabaven, prav takšen kot poletje samo. Udobni kroji so prioriteta tako oblačil za v vodo kot onih izven nje. Športni ...

Chiemsee bo to pomlad in poletje razkril svoje prave barve. Kolekcije namreč zaznamujejo cvetlični potiski, močni barvni koncepti in sofisticirani detajli. Ključni videz je športen in hkrati zabaven, prav takšen kot poletje samo. Udobni kroji so prioriteta tako oblačil za v vodo kot onih izven nje. Športni kosi se ponašajo z retro vplivi, moderne jakne iz najlona izražajo ženstvenost, obleke in bluze sestavljajo žive barve hibiskusa, pomaranče in jajčevca. Eksotično barvno paleto prekineta le bela in siva. Videz zaokrožijo še razne perlice, šivi v kontrastnih barvah, resice in kovinski logotip.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.