fbpx

Srečni dnevi v oktobru 2023 – glede na horoskopsko znamenje (oktober 2023)

Horoskop in srečni dnevi

srečni dnevi v oktobru 2023
Foto; Rafael Barros / Pexels

Vstopamo v oktober 2023, mesec, ki nas vabi, da se potopimo v čarobnost sreče. Kako lahko ta mesec postane naš čas za iskanje sreče in nepozabnih trenutkov? Planetarne zvezde so postavile priložnosti pred nas - kako se bomo odzvali nanje? Kateri so vaši srečni dnevi?

Srečni dnevi. Oktober nam prinaša edinstveno priložnost, da se povežemo z notranjimi občutki. Prepoznamo svoje želje in strasti ter se posvetimo temu, kar nas resnično osrečuje. Zvezde nas spodbujajo, da se ozremo vase in raziskujemo, kaj nas napolnjuje s srečo, ne glede na to, ali gre za ljubezen, odnose, kariero ali osebno rast.

Vsak od nas bo v tem mesecu doživel svojo edinstveno pot iskanja sreče. Pomembno je, da prisluhnemo svojim občutkom, se odpremo novim priložnostim in si prizadevamo za osebno rast.

Srečni dnevi v oktobru 2023

Merkur v retrogradnji (do 18. oktobra):

Merkur, planet komunikacije, bo retrograden v začetku meseca. To lahko prinese izzive pri komunikaciji in razumevanju drugih. Izogibajte se pomembnim pogajanjem ali podpisovanju pomembnih dokumentov v tem obdobju in se osredotočite na pregledovanje svojih načrtov.

Sreča si ti! Foto: Chris Howard / Pexels

Venera v škorpijonu (od 7. oktobra naprej):

Venera, planet ljubezni in odnosov, se bo premaknila v škorpijona, kar bo poudarilo strast in intenzivnost v ljubezenskih odnosih. To je lahko čas, ko boste bolj čustveno povezani s svojim partnerjem ali ko boste bolj odločni pri iskanju ljubezni.

Mars v devici (do 30. oktobra):

Mars bo v devici, kar bo spodbudilo praktičnost, natančnost in organizacijo. To je dober čas za delo na svojih ciljih in projekti, vendar pazite, da ne postanete preveč kritični do sebe ali drugih.

Polna Luna v ovnu (20. oktober):

Polna Luna v ovnu bo prinesla energijo za zaključevanje projektov in odnosov, ki niso več v harmoniji z vašimi potrebami. To je tudi čas, ko se lahko pojavijo čustvene situacije, ki zahtevajo premislek.

Sončev mrk v škorpijonu (31. oktober): Ta Sončev mrk bo prinesel spremembe in preobrazbe. To je odličen čas za razmislek o svojih ciljih in kaj želite doseči v prihodnosti.

Oven – srečni dnevi v oktobru 2023

Ovni lahko pričakujejo srečne dni okoli 7. oktobra, ko bo Venera vstopila v škorpijona, kar bo prineslo več strasti in intenzivnosti v ljubezenske odnose.

Ne išči sreče, jo že imaš. Foto: Karan Singh / Pexels

Bik

Bikom bodo najbolj pozitivni dnevi v oktobru okoli 12. oktobra, ko bo Luna v biku, kar bo poudarilo njihovo stabilnost in občutek varnosti.

Dvojčka – srečni dnevi v oktobru 2023

Dvojčki lahko pričakujejo srečne dni okoli 18. oktobra, ko bo Merkur prenehal biti retrograden, kar bo olajšalo komunikacijo in razumevanje.

Rak

Rakom bodo najbolj pozitivni dnevi v oktobru okoli 20. oktobra, ko bo Polna Luna v ovnu, kar bo prineslo zaključke in priložnost za začetek nečesa novega.

Lev

Leva čakajo srečni dnevi okoli 28. oktobra, ko bo Venera v konjunkciji s Soncem v škorpijonu, kar bo poudarilo njihovo privlačnost in magnetizem.

Devica

Device lahko pričakujejo srečne dni okoli 30. oktobra, ko bo Mars vstopil v škorpijona, kar bo povečalo njihovo motivacijo in energijo.

Tehtnica – srečni dnevi v oktobru 2023

Tehtnicam bodo najbolj pozitivni dnevi v oktobru okoli 4. oktobra, ko bo Venera v konjunkciji z Jupitrom, kar bo prineslo srečo in obilje.

Sreča je v tebi. Foto: Andrea Piacquadio / Pexels

Škorpijon

Škorpijonom bodo najbolj pozitivni dnevi v oktobru okoli 15. oktobra, ko bo Luna v škorpijonu, kar bo poudarilo njihovo intuicijo in globino čustev.

Strelec

Strelec lahko pričakuje srečne dni okoli 22. oktobra, ko bo Sonce vstopilo v njihovo znamenje, kar bo poudarilo njihov optimizem in entuziazem.

Kozorog

Kozorogom bodo najbolj pozitivni dnevi v oktobru okoli 10. oktobra, ko bo Merkur prešel v znamenje škorpijona, kar bo povečalo njihovo intelektualno ostrino.

Vodnar – srečni dnevi v oktobru 2023

Vodnarji lahko pričakujejo srečne dni okoli 25. oktobra, ko bo Luna v njihovem znamenju, kar bo poudarilo njihovo individualnost in edinstvenost.

Ribi

Ribam bodo najbolj pozitivni dnevi v oktobru okoli 31. oktobra, ko bo Sončev mrk v škorpijonu, kar bo prineslo preobrazbo in nove začetke.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.