fbpx

Sredina pravljična dogodivščina s slikanico Božično praznovanje

Prisrčno pozdravljeni, mali in veliki ljubitelji otroških knjigic in ustvarjanja!Tudi to sredo, 14.decembra ob 17.30, vas vabimo v otroško knjigarno Kres pod gradom, kjer ponovno prirejamo pravljično urico. Tokrat bomo brali slikanico Božično praznovanje. Kot ponavadi, bomo po prebrani zgodbici tudi ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
otroška knjigarna Kres pod gradom, Krekov trg 2 (v stavbi Lutkovnega gledališča, vhod z desne strani stavbe, nasproti vzpenjače), Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstop prost!

Prisrčno pozdravljeni, mali in veliki ljubitelji otroških knjigic in ustvarjanja!

Tudi to sredo, 14.decembra ob 17.30, vas vabimo v otroško knjigarno Kres pod gradom, kjer ponovno prirejamo pravljično urico. Tokrat bomo brali slikanico Božično praznovanje. Kot ponavadi, bomo po prebrani zgodbici tudi ustvarjali.

V gozdu je božič, vendar živalim to leto ni do praznovanja. Zima je dolga in mrzla, snega toliko, kot že dolgo ne. Hrane je malo in grozi jim lakota. Srnica Klara pa si zelo želi božično praznovanje in to svojo željo zaupa zvezdici.

Pravljična urica je primerna za otroke od tretjega do desetega leta starosti.

Lepo vabljeni v našo družbo.

Kolektiv knjigarne Kres pod gradom
kontakt: 041 338 808

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.