Stack Alba – prva pametna žarnica, ki se sama odziva na ambient

Svetloba je bila vedno vir življenja. Ljudje smo okoli nje skrojili dneve, jo spustili v stanovanja in poiskali njene podaljške, ko nas je zapustila. Po ognju so tako prišle svetilke, po svetilkah žarnice, po žarnicah pametne žarnice in po pametnih žarnicah Stack Alba. Pametna žarnica 2.0, ki se sama odziva na spremenjene pogoje in zagotavlja idealne pogoje brez našega upravljanja.

Osnovne Informacije
Znamka
Stack
Model
Alba
Cena
120€
Trgovina

Stack Alba ni ”le” pametna (teh je namreč že dovolj), ampak je inteligentna žarnica, saj ima vgrajene senzorje za ambientalno svetlobo s pomočjo katerih se odziva in prilagaja na dane situacije ter ohranja primerno svetilnost in toplino/barvo svetlobe, brez, da bi jo kaj po nepotrebnem trošila. S tem ne samo drži električni števec na vajetih, ampak tudi dopolnjuje razpoloženje, ko npr. čez dan, ko smo aktivni, oddaja hladno svetlobo in toplo, ko se tako ali drugače sproščamo.

Tudi vas luč zjutraj zaslepi? Alba bo poskrbela, da bo prvi stik s svetlobo po spancu karseda nežen.
Tudi vas luč zjutraj zaslepi? Alba bo poskrbela, da bo prvi stik s svetlobo po spancu karseda nežen.

Senzorji gibanja še dodatno pripomorejo k nižjem računu za elektriko, saj Alba ve, kdaj se lahko ugasne (ko nikogar ni v prostoru). Je to konec stikal?

PREBERITE ŠE: Luč Light Bean – zmagovalka sejma Design & Design

Hkrati žarnica komunicira z aplikacijo na našem pametnem telefonu in jo lahko uskladimo z budilko, da nas prebudi nežno, kot bi nas oblil sončni vzhod. Ker se hitro uči, naše ukaze kmalu začne izvajati avtomatično.

Z njeno uporabo boste na letni ravni prihranili med 530 in 560 evri glede na klasično žarnico.

Dodatne Informacije

Več informacij:
stacklighting.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!