fbpx

Storfjord hotel: sanjske zimske počitnice na Norveškem

Foto: storfjordhotel.com

Približujejo se zimske počitnice in z mislimi že potujemo na zaslužen dopust. Vsi ljubitelji narave boste navdušeni nad lokacijo tega hotela. V tem pravljičnem kraju lahko smučate, se vozite s helikopterjem in z ladjo, smučate ali zgolj uživate v lepotah narave in miru. Zato začnite razmišljati, da zapustite mestno življenje in se podate na Norveško v hotel Stofjord.

V samoti norveških gora, na pobočju s pogledom na Storfjord in Alpe Sunnmøre, se nahaja razkošen butični hotel Storfjord. Zunaj je videti kot brunarica, v notranjosti pa je prava luksuzna oaza. Ta kraj je ustvarjen za počitek in odmik od vsakdanjega življenja.

Foto: storfjordhotel.com

Bivanje tu, vam prinese počitek, mir in odmik od vsakdanjega življenja. Hotel Storfjord ima vse, kar si lahko želite; wellness center v gozdu, odlično hrano, številne aktivnosti na prostem, razkošno notranjost in nerealno lepe prizori, ki vas obdajajo. Restavracija, ki je namenjena samo gostom, streže hrano iz najboljših lokalnih sestavin.

Foto: storfjordhotel.com

Hotelske sobe imajo pogled na gozd, gore in fjord, nekatere pa imajo kamin in balkon ali teraso. Udobna namestitev v dizajnerskem pohištvu s skrbno izbranimi umetniškimi deli in starinami ter razgledi na zasnežene vrhove norveškega gorskega območja Sunnmørsalpane so vse, kar potrebujete za zimske počitnice.

Foto: storfjordhotel.com

Na mestu, kjer se hotel zlije z gozdom, je pomirjujoča wellness oaza. Zunanji jacuzzi, savna s pogledom na gozd, zunanji in notranji tuš ter pestra izbira tretmajev vam bodo omogočili, da se boste počutili eno z naravo, do vas pa bodo dosegli nežni gozdni zvoki. Obkroženi s toplo vodo in svežim zrakom boste uživali v pravi norveški čarovniji.

Ko enkrat stopite v tradicionalno skandinavsko zgodbo, se ne boste želeli vrniti v mestni vrvež.

Dodatne Informacije

Spletna stran Stofjord Hotel

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!