Študent brez ficka je iznajdljiv študent – briljantne domislice, ki vam bodo prihranile mnogo denarja

Ko ni denarja za osnovne stvari, se je treba znajti.

Za tiste, ki v študentskih časih ne živijo v hotelu Mama, je lahko življenje včasih težko. Nihče jim ne kuha, nihče jim ne lika, denarja je vedo premalo,… Zato se morajo znajti kakor vedo in znajo. Kar pa ni nujno slabo. To, da so brez prebite pare, namreč še ne pomeni, da so za kakorkoli prikrajšani. Ker študent brez ficka je iznajdljiv študent. Ne verjamete? Prepričajte se na lastne oči!

Naredi-sam projekti (DIY) nam lahko prihranijo veliko denarja in preproste ter domiselne rešitve kot odgovor na vsakdanje probleme, ki jih bomo predstavili v nadaljevanju, so popoln primer. Če ste študent, ki se težko prebija skozi mesec in vsak evro obrne dvakrat, bodo te briljantne domislice vredne zlata, pa tudi sicer si jih velja zapomniti, če želite zmanjšati stroške.

PREBERITE ŠE: Moto – domiseln motocikel, ki lahko stoje prevaža kar dva sopotnika

Včasih je treba za rešitev samo razmišljati izven okvirov, ne pa noro brskati po katalogu za najcenejšim izdelkom. Ste kdaj rešili kak problem na tak način kot ti študenti?

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Coca-Cola in Carlsberg predstavljata steklenice iz rastlinja, ki se razgradijo v enem letu