fbpx

Sunreef Yachts 100 Sunreef Power: kot plavajoči hotel

Sunreef Yachts 100 Sunreef Power; Foto: sunreef-yachts.com
Zadnjič posodobljeno: :

Poljska ladjedelnica Sunreef Yachts namerava z modelom 100 Sunreef Power na novo definirati pojem superjahte.

Sunreef Yachts 100 Sunreef Power je slabih 29 metrov dolgo plovilo, ki v sebi združuje okretnost katamarana in razkošje ultra luksuzne jahte. Jahta s širino 13,5 metrov je prva v segmentu plovil Sunreef z več trupi in se lahko pohvali z obilico prostora in njegovim maksimalnim izkoristkom. V notranjosti jahte bomo našli veliko površin prekritih z naravnim hrastom, roza kremenom in medenino. Na jahti je dovolj prostora za 10 ljudi, ki se razporedijo po petih suitah.

Gospodarjeva spalnica ponuja neoviran razgled nad lepoto oceana. 100 Sunreef Power poganjata dva motorja, vsak s 1.200 konjskimi močmi, ki imata na razpolago 20.000 litrov goriva. Na jahti je še dovolj prostora za 2.400 litrov vode, kar poskrbi za odlično avtonomijo jahte. Pred poletjem nas čaka še zima, nato pa bomo zopet lahko sanjarili o oddihu, na kakšni luksuzni lepotici.

Dodatne Informacije

sunreef-yachts.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!