Sunslice Photon – Najmanjša solarna prenosna baterija, ki jo lahko spravite v žep

Vsako uro približno 430 kvintiljonov energije sonca doseže Zemljo. Če bi človeštvo imelo aparat za zajem in shranjevanje te energije v enem dnevu, bi praktično nadomestilo energijske potrebe celotnega planeta za celo leto. Žalostna resnica je, da človeštvo porabi le 0,01% sončne energije, ki jo prejmemo, in to se lahko spremeni le, če sončni paneli postanejo bolj dostopni, običajni in priročni.

Sunslice Photon je zelo kompakten. Če ga zložite, je celotna naprava približno v velikosti vaše denarnice in jo zlahka nosite v nahrbtniku, torbici ali celo žepu. Njegovih 5 sončnih plošč vam omogoča, da sončno energijo usmerite v svoje naprave. Photon ima 5 trpežnih, vremensko odpornih plošč, ki zajamejo sončno energijo ne glede na vreme.

Sončni paneli, ki jih najdemo na Photonu, so zasnovani tako, da zajamejo dvakrat več sončne energije in imajo visoko učinkovite, visoko optimizirane monokristalne sončne celice s povratnim stikom, ki pomagajo zbiranja več energije in učinkovito pretvorijo utečeno svetlobo v električno energijo. Vsa zajeta energija se hrani v bateriji z močjo 4000mAh. Napajalna enota je opremljena s hitrim polnjenjem in večnamenskim kablom 3 v 1, s katerim lahko priključite katerokoli napravo, naj bo to pametni telefon, par ušesnih slušalk ali katerikoli drug pripomoček, ki ga imate na sebi.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
kikstarter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!