Fuzzy Log – moderen in trajnostno naravnan hostel v Ljubljani

Fuzzy Log (foto: Booking.com)
Zadnjič posodobljeno: :

Hostel The Fuzzy Log je del skupine Union Hotels Collection in tudi največje verige prenočišč na svetu - International Youth Hostel Federation (IHYF).

The Fuzzy Log s kar 210 posteljami spada v kategorijo štirih modrih trikotnikov, saj izpolnjuje ali celo presega kriterije kategorizacije. Je tudi edini tovrstni nastanitveni objekt v tem delu Evrope, ki kar v največji meri izpolnjuje stroge COVID-19 standarde, saj so vse nastanitvene enote med seboj ločene in sprejmejo največ dva gosta. Okolju prijazna in popolnoma samo-oskrbna nastanitev je narejena iz reciklažnih materialov, kot je topolov les, iz katerega so narejene sodobno opremljene kabine. Brezhibna digitalna izkušnja gostov se prične s prijavo v hotel, ki jo gostje kar sami opravijo prek terminalov, nadaljuje s tehnologijo, ki je integrirana v vseh prostorih in konča z odjavo iz hotela.

Fuzzy Log (foto: Booking.com)
Fuzzy Log (foto: Booking.com)

Poleg cabin logov, ki predstavljajo glavnino nastanitvenih enot, The Fuzzy Log razpolaga tudi z modernimi kapsulami za Hi-Tech prenočitev. Za glamping navdušence je na voljo 5 šotorov pod milim nebom in nepozabnim razgledom nad Ljubljano. The Fuzzy Log je tudi prvi v verigi hostlov v Sloveniji, kjer gostje lahko brezplačno uporabljajo savno, fitnes in masažno kad s pogledom na Alpe.

Dodatne Informacije

Več informacij in rezervacije:
booking.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Klinec Plešivo: hram kulinarike, vina in umetnosti