fbpx

Fuzzy Log – moderen in trajnostno naravnan hostel v Ljubljani

Fuzzy Log (foto: Booking.com)

Hostel The Fuzzy Log je del skupine Union Hotels Collection in tudi največje verige prenočišč na svetu - International Youth Hostel Federation (IHYF).

The Fuzzy Log s kar 210 posteljami spada v kategorijo štirih modrih trikotnikov, saj izpolnjuje ali celo presega kriterije kategorizacije. Je tudi edini tovrstni nastanitveni objekt v tem delu Evrope, ki kar v največji meri izpolnjuje stroge COVID-19 standarde, saj so vse nastanitvene enote med seboj ločene in sprejmejo največ dva gosta. Okolju prijazna in popolnoma samo-oskrbna nastanitev je narejena iz reciklažnih materialov, kot je topolov les, iz katerega so narejene sodobno opremljene kabine. Brezhibna digitalna izkušnja gostov se prične s prijavo v hotel, ki jo gostje kar sami opravijo prek terminalov, nadaljuje s tehnologijo, ki je integrirana v vseh prostorih in konča z odjavo iz hotela.

Fuzzy Log (foto: Booking.com)
Fuzzy Log (foto: Booking.com)

Poleg cabin logov, ki predstavljajo glavnino nastanitvenih enot, The Fuzzy Log razpolaga tudi z modernimi kapsulami za Hi-Tech prenočitev. Za glamping navdušence je na voljo 5 šotorov pod milim nebom in nepozabnim razgledom nad Ljubljano. The Fuzzy Log je tudi prvi v verigi hostlov v Sloveniji, kjer gostje lahko brezplačno uporabljajo savno, fitnes in masažno kad s pogledom na Alpe.

Dodatne Informacije

Več informacij in rezervacije:
booking.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!