fbpx

Superdry in Elisabetta Franchi v XYZ Premium Fashion Store

Spoznajte urbani Superdry in elegantno Elisabetto Franchi ter se ta konec tedna, 18. in 19. 3. 2016, med 16. in 20. uro pridružite edinstvenemu modnemu dogajanju v XYZ Premium Fashion Store, Citypark Ljubljana.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
XYZ Premium Fashion Store
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina

Priljubljena modna destinacija XYZ Premium Fashion Store, ki na enem kraju združuje vodilne znamke iz sveta mode, pripravlja ta konec tedna posebno potovanje po spomladanskih kolekcijah. Ena od svetovno najbolj priljubljenih znamk za mlade, angleški Superdry, znan po živih barvah, japonskih dizajnerskih motivih in vrhunski kakovosti, pripravlja v trgovini XYZ prav posebno presenečenje: 18. in 19. 3. 2016 bo med 16. in 20. uro vsak kupec jope Superdry prejel možnost brezplačne personalizacije, vezenje monograma, ki bo dodatno poudaril popoln urbani videz, po katerem so prepoznani tudi David Beckham, Bradley Cooper in Gwen Stefani.

Za elegantnejše trendseterke pripravlja posebno pozornost tudi italijanska znamka Elisabetta Franchi. Vsak kupec te blagovne znamke bo namreč prejel brezplačno darilo, permanentno lakiranje z mini manikiro blagovne znamke Opi, in pozornost blagovne znamke Decléor. Novost v trgovini XYZ Premium Fashion Store je Elisabetta Franchi s popolno eleganco in podpisom »Made in Italy«. Modni kosi so ženstveni in polni detajlov, nosite pa jih lahko ob vsaki priložnosti.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!