Ingredienser för 4 personer: 0,5 kg skaldjur (räkor, bläckfisk, musslor, räkor) 2 matskedar olivolja 4 små koppar ris 1 liten rödlök 0,1 liter vitt vin 0,5 liter fiskfond tamarind, salt, peppar, persilja Beredning : I olivolja ...
Ingredienser för 4 personer:
0,5 kg morskih sadežev (gamberi, lignji,
školjke, škampi)
2 matskedar olivolja
4 male skodelice riža
1 manjša rdeča čebula
0,1 litra belega vina
0,5 litra ribje juhe
tamarinda, sol, poper, peteršilj
Förberedelse:
Na olivnem olju prepražimo čebulo, dodamo
česen, morske sadeže in zalijemo z belim vinom.
Ko vino izpari, dodamo riž in zalijemo z
ribjo juho. Dodamo še sol, poper, peteršilj in
tamarindo ter kuhamo približno 15 minut.
Du kan prova rätten i restaurangen Angel
(Mercator Center, Ljubljana).