fbpx

Popolna ergonomija

Veliko je tipkovnic, ki se imenujejo ergonomske, a le ena stavi na karto resnično popolne ergonomije. Redefinirana postavitev tipk nam namreč omogoča, da za doseganje želene tipke ni potreben gib celotne roke ali zapestja, temveč zgolj prsta, ki je tipkani črki najbližje. Kljub temu da je tipkovnica nekoliko ožja ...

Veliko je tipkovnic, ki se imenujejo ergonomske, a le ena stavi na karto resnično popolne ergonomije. Redefinirana postavitev tipk nam namreč omogoča, da za doseganje želene tipke ni potreben gib celotne roke ali zapestja, temveč zgolj prsta, ki je tipkani črki najbližje. Kljub temu da je tipkovnica nekoliko ožja oziroma krajša od ostalih, ostaja velikost tipk v primerjavi z ostalimi klasičnimi tipkovnicami nespremenjena. Lahko izbiramo tudi med nastavitvijo tipk, kot so mehki dotik, nežni klik ali linearni odziv.

Cena: 180 evrov, na voljo na www.trulyergonomic.com

Föregående
Izgon iz paradiža

Med dig sedan 2004

Från år 2004 vi undersöker urbana trender och informerar vår community av följare dagligen om det senaste inom livsstil, resor, stil och produkter som inspirerar med passion. Från 2023 erbjuder vi innehåll på stora globala språk.