fbpx

Swatch predstavlja novo Capsule kolekcijo, posvečeno olimpijskim igram v Parizu 2024

V športnem duhu za ljubitelje skateboardinga, surfanja in odbojke

Swatch
Foto: Swatch

S prihajajočimi poletnimi olimpijskimi igrami v Parizu 2024, je Swatch lansiral novo kolekcijo ur, ki praznuje tri najnovejše olimpijske športe: skateboarding, surfanje in odbojko. Te ure so odličen način za izražanje vaše strasti do športa in individualnosti, medtem ko spremljate največji športni dogodek tega poletja.

Swatchova nova kolekcija vključuje tri modele: Blue Heelflip, Green Backside Wave in Purple Rollshot, ki so namenjeni oboževalcem akcijskih športov. Vsaka ura združuje Swatchov prepoznavni slog s funkcionalnostjo in športnim duhom, ki odraža vrednote inovacije, vključevanja in raznolikosti, ki jih predstavljajo olimpijske igre​.

Foto: Swatch

Blue Heelflip: Poklon skateboardingu

Model Blue Heelflip je namenjen ljubiteljem skateboardinga. Ura ima 42-mm ohišje iz modre smole in domed plastično steklo, ki ščiti modro številčnico s kontrastnimi rožnatimi in zlatimi kazalci. Ta model vključuje kronograf in je vodoodporen do 30 metrov, kar omogoča spremljanje časa med akcijami na skateparku​)​.

Foto: Swatch
Swatch
Foto: Swatch

Green Backside Wave: Navdih surfa

Green Backside Wave je zasnovan za ljubitelje surfanja. Ta 41-mm ura ima temno zeleno mat ohišje in rožnato spodnjo stran paščka. Njena vitka zasnova omogoča, da se prilega pod neoprensko obleko, hkrati pa izstopa na vodi. Ura je vodoodporna do 30 metrov in ima standardni ETA kvarčni mehanizem​​.

Foto: Swatch
Foto: Swatch

Purple Rollshot: V čast odbojki

Purple Rollshot je namenjen oboževalcem odbojke in odbojke na mivki. Ta 34-mm ura ima vijolično ohišje iz biosourciranega materiala in vijolično številčnico s kontrastnimi rožnatimi kazalci. Model vključuje prikaz dneva in datuma ter je prav tako vodoodporen do 30 metrov​​.

Cena in dostopnost

Kolekcija “Olympic Games Paris 2024” je že na voljo v spletni trgovini Swatch in izbranih trgovinah v Franciji. Cene se gibljejo od 75 EUR za Purple Rollshot, 90 EUR za Green Backside Wave in 130 EUR za Blue Heelflip​ (Swatch).

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.