fbpx

Ta astrološka znamenja so najbolj spretni lažnivci – pazi!

Seveda, da jo poznaš. Tvoja prijateljica je spretna lažnjivka!

Foto: cottonbro na Pexels

Laž ima kratke noge, a ta astrološka znamenja so tista, ki laž velikokrat uporabljajo in so pri tem najbolj spretna. To potrjujejo številni astrologi, ki jih vmeščajo na seznam najbolj spretnih in pogostih lažnivcev.

Ne glede na to, ali verjamete v astrologijo ali ne, vedno je o značilnostih različnih astroloških znamenj zabavno izvedeti kaj novega – tokrat smo za vas pripravili informacije o tem, kateri astrološki znaki so največji lažnivci!

Astrološki znaki, ki so največji lažnivci:

Med te bi lahko najverjetneje umesteli te tri znake!

Škorpijon

via GIPHY
Jasnost in transparentnost je za škorpijone španska vas. Čeprav ne lažejo vedno z namenom, da bi zavajali, so le redko dovolj pogumni, da bi povedali resnico – čutijo močno željo po tem, da ob pripovedovanju dogodkov vnesejo nekaj svojih elementov.

Rak

Raki so po definiciji skrivnostni in zaprti – realnost rakov je lahko drugačna od realnosti drugih ljudi, saj so nagnjeni k manipuliranju in nadzorovanju drugih z lepimi besedami in neizpolnjenimi obljubami.

Dvojčka

Dvojčki znajo vedno pogledati na situacijo z različnih zornih kotov, zato je njihovo pripovedovanje vedno na meji s sivimi območji – že sami pri sebi težko začrtajo mejo med resničnostjo in lažjo, zato velikokrat izpadejo nekoliko lažnivi.

Riba

Težko bi rekli, da ribe namenoma lažejo, a velikokrat tako izpade, saj težko definirajo, kaj točno jim resnica pomeni – njihov pogled na svet je obarvan z domišljijo in lastnimi vnosi, zato težko ločijo, kaj je resnica in kaj ni – rade verjamejo v tisto, kar jim je takrat po godu.

Kaj pa drugi znaki?

Med najmanj lažnivimi znaki sta OVEN in DEVICA, katerima je resnica ena od osrednjih vrednot – sledijo jima kozorog, bik in strelec. Srednje lažnivi so vodnar, tehtnica in lev.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!