Tako prepoznaš moškega, ki bo tvoje življenje spremenil v nočno moro

Tako prepoznaš moškega, ki bo tvoje življenje spremenil v nočno moro

Tretjina parov se spozna na družbenih omrežjih, tukaj pa so spletni profili moških, ki bodo tvoje življenje spremenili v nočno moro.

Tretjina sodobnih parov se spozna na družbenih omrežjih. A vsa razmerja in odnosi z neznanimi ljudmi se ne končajo dobro. Da bi vedeli, ali gre določen odnos v pravo smer, si oglejte te profile moških, ki zelo verjetno niso najboljši ulov.

PARTNER ZA ENO NOČ

Partner za eno noč.
Partner za eno noč.

Fotografija: Več fotografij golega telesa na plaži, v bazenu ali doma, ki ne razkrivajo obraza.
Informacije: Išče ljudi za dobro zabavo, običajno piše, da bo v vašem mestu preživel nekaj časa.
Vedenje: Rekel bo, da ste drugačni od drugih deklet. Tudi zaljubil se je. V svojih namerah je neposreden in vas povabi ven. Pogosto vas tudi sprašuje, ali so vam všeč avanture in kako daleč ste pripravljeni iti.
Kaj storiti: Prezrite sporočila. Če se želite zabavati s tujcem, pa ne pozabite na svojo varnost in povejte prijateljem, s kom in kje ste.

LJUBITELJ ŽIVALI IN OTROK

Ljubitelj živali.
Ljubitelj živali.

Fotografija: S hišnimi ljubljenčki ali z otroki.
Informacije: Da bi pojasnil svojo ljubezen do živali, bo to dodal tudi v opisu profila.
Vedenje: Nekateri moški se fotografirajo s psi, da ustvarijo vtis, da so prijazni in skrbni, saj upajo, da boste zaslepljeni in ne boste opazili njihovih pomanjkljivosti.
Kaj storiti: Z njim čim manj govorite  o živalih in otrocih – tako poskušajte ugotoviti, katere druge stvari ga veselijo. Tisto, kar skrije, vas lahko v prihodnosti neprijetno preseneti.

RAZSVETLJENI

Razsvetljeni.
Razsvetljeni.

Fotografija: Fitnes, mišice, tek in nogomet.
Informacije: Išče dekle, ki nima slabih navad.
Vedenje: Povedal vam bo o svojih atletskih dosežkih in duhovnih praksah (jogi, meditaciji).
Kaj storiti: Če želite spremeniti življenjski slog, a nimate volje, je potem komunikacija s takšnim partnerjem dobra. Za tiste, ki jih zdrav življenjski slog ne zanima, je pa lahko nočna mora. Razsvetljeni moški pogosto pričakujejo, da boste v celoti sprejeli njihov življenjski slog in mu tudi sledili.

ČUDAK

Čudak.
Čudak.

Fotografija: Praznični kostumi, čudne poze, čudna mesta, skupinske slike s čudnimi prijatelji.
Informacije: Absurdne, čudne šale, ki jih morda ne boste razumeli.
Vedenje: Pogosto začnejo pogovor na čuden način – v želji, da pokažejo svojo ustvarjalnost, vam lahko zastavijo nenavadno vprašanje.
Kaj storiti: Komunikacija s čudakom je lahko odlična, če ste oseba, ki se rada šali ali v življenju potrebuje veselje. A preden boste razkrili pravi obraz tega moškega, boste morali veliko postoriti.

REDEN GOST V KLUBU

Reden gost v klubu.
Reden gost v klubu.

Fotografija: Iz nočnih klubov.
Informacije: YOLO, alkohol in zabave.
Vedenje: Takšni moški vam bodo pripovedovali o svojem zanimivem življenju, pogosto pa vas bodo pohvalili in povpraševali o tem, kje ste se vi zabavali.
Kaj storiti: Če iščete resno razmerje, bi morda bilo bolje, da ga iščete kje drugje. Čustveno nezrele osebe, ki ne morejo sprejemati odločitev, niso prava izbira.

LJUBITELJ AVTOMOBILOV

Ljubitelj avtomobilov.
Ljubitelj avtomobilov.

Fotografija: V avtomobilu. Ob avtomobilu. V bližini avtomobila.
Informacije: Katere informacije potrebujete? Ima avto!
Vedenje: “Te zapeljem krog z avtomobilom?”
Kaj storiti: Poskušajte izvedeti več o njem. Lepo je, da ima avtomobil, ampak če nima ničesar drugega, s čimer bi se pohvalil, je vprašanje, ali potrebujete takšnega partnerja v svojem življenju.

POPOLN

Popoln.
Popoln.

Fotografija: Profesionalne fotografije v lepih krajih in na različnih mestih.
Informacije: Potuje, trenita, fotografira.
Vedenje: Vajini interesi se bodo naključno ujemali. Če boste imeli radi kuhanje, bo rekel, da kuha vsak vikend.
Kaj storiti: Takšen moški se zdi idealen, vendar je tako kot vsi nepopoln. Ne verjemite idealu, ampak poskušajte najti tudi tiste manj prijetne svari, na osnovi katerih se odločite, ali želite nadaljevati pot.

ZDOLGOČASEN V PISARNI

Zdolgočasen v pisarni.
Zdolgočasen v pisarni.

Fotografija: Resna, profesionalna in v poslovni obleki.
Informacije: Osnovne informacije (sklepamo lahko, da ni poročen).
Vedenje: Dostopen je med časom, ko je v pisarni. Spraševal vas bo o intimnih stvareh, prosil pa vas bo tudi, da mu pošljete svojo fotografijo.
Kaj storiti: Bodite neposredni – vprašajte ga, kaj želi.

NEISKREN

Neiskren.
Neiskren.

Fotografija in informacije: Nima fotografij niti opisa ali pa so snete z nekega spletnega mesta (uporablja tuje fotografije).
Vedenje: Deluje, kot da vam pošilja sporočila, ki so vnaprej napisana – zgodi se celo, da vas pokliče z drugim imenom, ker je poslal isto sporočilo drugemu dekletu. Pošlje vam tudi sumljivo spletno povezavo, da si jo ogledate, ali pove, da nima fotografij in se lahko gledata prek videoklica.
Kaj storiti: Ne odprite povezave, če ne želite izgubiti denarja ali si nakopati težav. Tudi videoklica ne sprejemajte, če ga ne želite videti golega.

GENIJ, KI GA NOBENA NE RAZUME

Genij.
Genij.

Fotografija in informacije: Seznam pozitivnih lastnosti, omenja tudi, da zaupa ljudem in da je njegovo srce bilo nekoč zlomljeno.
Vedenje: Naredil bo vse, da bo deloval kot dober in lep. Če se ne odzovete na njegova sporočila takoj ali ga zavrnete, se bo pritoževal, da so vse ženske iste.
Kaj storiti: Takšno vedenje je značilno za narcise – pretvarjajo se, da so žrtve. Če ne želite izgubljati časa, se nehajte pogovarjati s takšno osebo.

S kom se potem sploh pogovarjati?

Čeprav so spletni zmenki danes izjemno priljubljeni, je težko izvedeti veliko informacij o osebi samo na osnovi profila na družbenih omrežjih. In prvi vtis je pogosto napačen.

Psihologi svetujejo, da več pozornosti posvetite moškim, ki predlagajo čas srečanja, ki obema ustreza. Pomembno pa je tudi to, da ga zanimajo teme, o katerih govorite, želijo izvedeti več o vas in ne govorijo samo o sebi.

Normalna oseba začne pogovor z besedo Zdravo in ne z neprimerno šalo – pogovarjajte se z ljudmi, ki ne skrivajo informacij o kraju, kjer delajo, svoji starosti, zakonskem stanu in svojih ciljih.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kaj napoveduje Baba Vanga za leto 2021? To so napovedi “Nostradamusa z Balkana”!