fbpx

Tako se zaljubi močna ženska!

Foto: twenty20

Močna ženska se ne skriva pred ljubeznijo. Čuti, kako jo neka magnetna sila vleče k tebi, in ne glede na to, kako prestrašena je, se ne bo umaknila. Pogledala te bo v oči in zadržala pogled.

Ima velika pričakovanja v ljubezni, ni zadovoljna s sivimi območji in mešanimi signali.

Pove ti vse, kar misli, in ni ji težko postavljati težkih vprašanj, ob katerih ti je nelagodno. Njena odkritosrčnost te večkrat potisne v razmišljanje o sebi, o tvojem življenju.

Verjame v staromodno ljubezen in ne zanimajo je moderna pravila zmenkov. Ne skriva se za lažnimi občutki ali masko. Verjame vase, in ko je zaljubljena, verjame vate.

Zanjo je ljubezen preprosto ljubezen. Sledi svojemu srcu in ljubi brez omejitev ter s prepričanjem, da ti ljubiš njo.

Močna ženska pritegne tvojo pozornost, saj le ona v tebi vname strast, zaradi katere se počutiš živ. Prebudi tvojo željo po ljubezni. Prebudi upanje v ljubezen.

Ko ljubi, ljubi z vsem, kar ima in noče obžalovati ničesar.
Ko ljubi, ljubi z vsem, kar ima, in noče obžalovati ničesar.

Močna ženska se ne boji ljubezni. Točno ve, v kaj se podaja. Z vsakim trenutkom, ko ga preživita skupaj, se poglablja privlačnost med vama. Z vsako razkrito skrivnostjo in intimnostjo te počasi spusti v njen svet. Z vsakim pogledom in obljubo je na meji, da se nevarno zaljubi vate.

In ko se zaljubi, ti da vse, kar ima. Ne čaka, da se zaljubiš vanjo, ampak vzame stvari v svoje roke. Ne omahuje, ampak želi najti pot v tvoje srce. Ne zbeži, prepusti se ji.

Nima načrtov, da bi vnaprej predvidevala, kako se bo vajina zgodba odvijala. Spoštuje skupno potovanje, ker ve, da nekaterih stvari ni mogoče prehiteti. Sprejema resničnost takšno, kot je, in te ne idealizira. Živi za sedanjost in se ne obremenjuje s skrbjo o prihodnosti.

Ko ljubi, ljubi z vsem, kar ima, in noče obžalovati ničesar. Ne zlomi se niti takrat, ko jo poskušaš raniti. Stoji za svojimi načeli.

In nikoli ne bo umolknila, dokler ti ne bo povedala vse, kar je želela, in bo v sebi pomirjena.

Ne bo umolknila, preden ti ne bo povedala vsega, kar ti je želela.
Ne bo umolknila, preden ti ne bo povedala vsega, kar ti je želela.

Ne obžaluje, da te je ljubila, verjela je, da si bil nekdo, s katerim bi lahko našla in odkrivala tisto nekaj več.

A če boš ostal z njo, ti bo obljubila, da bosta skupaj napisala vajino ljubezensko zgodbo, napolnjeno z vso ljubeznijo, ki jo premore.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!