fbpx

Koncert: nizozemska glasbena senzacija Kovacs marca v Ljubljani / koncert je odpovedan

V Ljubljano prvič v svoji karieri prihaja Sharon Kovacs, ena največjih nizozemskih glasbenih senzacij! V Cvetličarni se bo ustavila 10. marca. Z njenim koncertom se začenja spomladanski del serije koncertov Musicology Barcaffe Sessions Slovenija.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Cvetličarna, Ljubljana
Dogodek na Facebooku
Vstopnina

Sharon Kovacs, znana pod umetniškim imenom KOVACS, je glasbenica in kantavtorica, ki v sebi skriva glas soul legende, publiko pa pritegne predvsem s svojo edinstvenostjo in iskrenostjo. Glasbena javnost jo je spoznala leta 2013, ko se je s komadom My Love povzpela na vrhove evropskih glasbenih lestvic, z albumskim prvencem Shades of Black pa se je leta 2015 zavihtela na top liste v kar 36 evropskih državah, vključno z rodno Nizozemsko, kjer se je kar nekaj časa obdržala na najvišjem, prvem mestu.


Svoj drugi album Cheap Smell je poimenovala po bendu, s katerim je nastopala, preden je zaslovela, tako kritiki kot javnost pa so ga označili za enega najbolj iskrenih in navdihujočih future soul albumov desetletja. “Ta album predstavlja moje življenjsko potovanje, ki mi ob koncu dneva daje občutek zadovoljstva in moč, da se sprejmem tudi v točkah, kjer nisem popolna,” še dodaja Sharon.

Sharon Kovacs se je, ker želi svojim oboževalcem izpolniti obljubo nastopa v Ljubljani, odločila, da bo v torek, 10. marca, v klubu Cvetličarna nastopila na DVEH koncertih, na katerih bo omejitev števila obiskovalcev 450 ljudi. Koncerta bosta odigrana za vse, ki so vstopnice ŽE kupili! Prvi koncert bo ob 19.00, drugi pa ob 21.00.

Dodatne Informacije

Več informacij:
kovacsmusic.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!