Takoj dajte odpoved – Nutella išče preizkuševalce hrane

Ali ste zadovoljni s svojo službo? Če na to vprašanje niste odgovorili pritrdilno, vam ponujamo edinstveno priložnost. Na voljo je delovno mesto, na katerem boste zaužili obilico Nutelle.

Blagovna znamka Nutella išče sladkosnede, ki bodo zadolženi za preizkušanje slavnega čokoladnega namaza.

V službi bo treba okušati kakav, lešnike in druge sestavine, ki jih vsebuje priljubljena Nutella. Kandidati, ki jih bo blagovna znamka v lasti podjetja Ferrero sprejela v svoje vrste, bodo najprej morali prestati trimesečno usposabljanje, v sklopu katerega se bodo naučili prepoznavati različne okuse.

Ali ste našli svoj sanjski poklic?
Ali ste našli svoj sanjski poklic?

Na žalost zaposlitev ne obsega polnega delovnega časa. Če ste svojemu delodajalcu že poslali sporočilo, v katerem ste naznanili svojo odpoved, vam priporočamo, da se mu v najkrajšem možnem času opravičite.

Mnogi si ne morejo predstavljati življenja brez Nutelle.
Mnogi si ne morejo predstavljati življenja brez Nutelle.

Delo se sicer opravlja v Albi, majhnem mestecu na zahodu Italije. Vsi zainteresirani se boste v primeru, da si službo zares želite, torej morali tudi preseliti.

Svojo prijavo lahko oddate tukaj. Naj vas ne preseneti, da je oglas za delo zapisan v italijanskem jeziku.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Francoski znanstveniki so morda rešili svet: ustvarili encim, ki razgradi plastiko!