fbpx

Te ženske frizure so najbolj privlačne za moške

Čeprav se zdi kliše, da se moški ne morejo upreti ženskam z dolgimi valovitimi lasmi, se zdi, da je v tem nekaj resnice.

V raziskavi angleškega časopisa Daily Mail, v kateri je sodelovalo na tisoče moških, kar 43% meni, da so dolgi valoviti lasje ženskam najboljše pristojijo.

Drugo mesto med pričeskami so zavzeli ravni dolgi lasje, ki jih je 13% udeležencev raziskave izbralo za najbolj privlačne. Tretji je klasični paž z 10-odstotno podporo, ki je hkrati tudi najkrajša frizura, ki jo moški radi vidijo na ženskah.

Dolgi, valoviti lasje privlačijo številne moške.

Fantje pa niso veliki ljubitelji konjskih repov, šišk in preveč neurejenih las. Prav tako niso navdušeni nad kratkimi lasmi, čeprat je ta frizura v zadnjih letih hit mnogih žensk.

Seveda ne smete pozabiti, da je pričeska vaša osebna izbira in ne smete dovoliti, da vam moške želje narekujejo, kako boste videti. Če se počutite dobro in ste polni samozavesti s kratkimi lasmi ali katero koli drugo pričesko, ki ni priljubljena pri pripadnikih nasprotnega spola, je ne spreminjajte samo zato, ker tako pravijo drugi.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!