6 znakov, da ste močna in karizmatična oseba: zaradi petega se vas mnogi izogibajo

Kateri so znaki, da ste resnično močna oseba?

1. Odkrito pokažete svoja čustva

Ponavadi se neverjetno hitro odprete novim ljudem. Svoje občutke ne pobarvate in olepšujete ter ste pogosto taktični. Vseeno vam je, kdo ve, kako se v resnici počutite.

2. Res vam je mar za vse

Sprijaznite se, obstaja nekaj stvari do katerih ne čutite strasti. Ste navdušeni nad nekaterimi stvarmi ali pa vam je vseeno. Vmesne poti ni. Ko najdete svojo strast, se ji predate, in če je potrebno se z vsemi močmi borite zanjo.

In s tem v mislih …

3. Se borite brez omejitev

Ko nekaj ne gre, kakor bi moralo, se borite. Nikoli ne obupate. Vendar se vaša intenzivnost ne kaže kakor agresija. K situaciji pristopite pametno in preračunljivo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WomenWorking.com (@womenworking)

4. Govorite jedrnato in prepričljivo

Nikoli, nikoli ne rečete nečesa, česar ne mislite. Ste dober govorec, še pomembneje pa je, da imajo vaše besede težo.

5. Ste iskreni do bolečine

Ste neposredni in ne izgubljate časa za neumnosti. Ko nekaj rečete, to mislite, ne glede na to, ali je pozitivno ali negativno. Ste iskrena in poštena oseba.

6. Želite smiseln pogovor

Pogovori o vremenu ali zadnjih tračih vas ne zanimajo. Želite konkreten pogovor, ne nekaj aktualnega in nesmiselnega. Privlačijo vas teme, kot so filozofija, psihologija, duhovnost, umetnost, družba.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!