Te ženske frizure vladajo letu 2016

Ženske modne frizure 2016
Ženske modne frizure 2016

Ste prepričane, da je vaša frizura modna? Potem preverite izbor ženskih modnih frizur, ki so postale trend v letu 2016. Za vas smo pripravili pa poseben izbor. Od tistih popolnoma klasičnih frizur, do tistih nekoliko bolj pogumnih, a vseeno modnih frizur, ki vladajo modnim trendom letošnjega leta.

V prvi galeriji vam bomo predstavili deset frizur, ki so absolutni hit leta 2016, izbrale pa jih boste lahko na podlagi teksture svojih las in oblike obraza. To so frizure 2016, na katere prisegajo tudi zvezdnice svetovnega kova. Tudi zato smo jih izbrali kot modele tega modnega popotovanja.

Najbolj modne ženske frizure, ki so hit 2016

V drugi galeriji vam predstavljamo zabrite frizure s skritimi motivi oz. tatu za lase, kot jim tudi pravijo, je nov trend v svetu ženskih frizur, kjer je trenutno eden vodilnih prav undercut pričeska, ki jo nosijo tudi številne zvezdnice. Je pa potrebno povdarti, da morate za frizuro pokazati tudi nekaj izjemnega poguma. Se strinjate?!

Zabrite modne frizure s skritimi motivi

V tretji galeriji se navdušujemo nad modnimi slogi barvanja las oblikovalke pričesk Janine Ker. Delo Janine smo opazili že pred časom na njenem Instagram profilu. Fasciniral nas je način, da vse “odpičene” pričeske nastanejo najprej kot skica na listu papirja, šele kasneje pa idejo prenese na glave svojih strank. Ustvarjala je že vse – od pikic do lososovih svetov na laseh. Nas je še posebej navdušilo vrtno cvetje, vtisnjeno v pramene neke ženske.

Modne ženske frizure – poslikani lasje kot mavrica

V četrti galeriji vam predstavljamo popolnoma svež trend barvanja las. Poletje je sezona lubenic, in če želite imeti to poletje karseda osvežujoč videz, si česa bolj osvežujočega kot lase, odete v odtenke najbolj osvežujočega poletnega sadeža, ne znamo predstavljati. Pozabite na mavrične barve! Svež trend barvanja las so barve lubenice! To poletje odenite svoje lase v zeleno-roza-rdeče odtenke.

Modne ženske frizure – barve lubenice so nov trend barvanja las

V peti galeriji vam predstavljamo kakšno prinčesko je najbolje izbrati, če ga boste poleti žurale na različnih festivalih. Torej – kakšno pričesko izbrati za poletne festivale? Po navadi so na glasbenih festivalih za dolgolaske lasje prava nočna mora. Vročina, vlaga, gneča in plesanje dolgo v noč, vodijo v kepe zavozlanih las, ki jih je zjutraj nemogoče razčesati. Zato preglejte galerijo frizur, ki so kot nalašč za poletne festivale.

Modne ženske frizure 2016, ki so primerne za dolge festivalske noči

V šesti galeriji vam predstavljamo najnovejšo pogrutavščino barvanja las v barvo denima. Zadnji trend ni od muh in gre le pogumnim.

Odbit nov trend 2016 je barvanje las v denima – jeans barvo

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljši paži: navdih za prvi obisk pri frizerju po karanteni