Tega brezdomca so spremenili v hipsterja. Oglejte si preobrazbo.

Ko je ta brezdomec iz Španije v lokalnem frizerskem salonu doživel preobrazbo, je dobil tudi novo življenje. S pomočjo škarij, barve za lase in nove obleke se je Jose Antonio prelevil v elegantnega 'hipsterja', ki ga skoraj ni bilo mogoče prepoznati.

Jose Antonio, med domačini znan kot Josete, je na ulicah Palme preživel 25 let. Nekega dne ga je v frizerski salon La Salvajeria povabil njegov lastnik Salva Garcia. Ko so ga umili in mu pokazali preobrazbo, sveže urejeno brado in bujne rjave lase, se je Jose Antonio razjokal.

PREBERITE ŠE: Enojajčni dvojčici sta se svojih las sramovali. Danes sta zaradi njih slavni!

Poln veselja se je ponosen Jose odpravil po mestu. Domačini, ki so bili navajeni na njegov nekdanji videz, so bili očitno šokirani, pohvale pa so kar deževale.
V frizerskem salonu La Salvajeria so za špansko televizijsko postajo razkrili, da Jose zdaj prejema finančno pomoč od neimenovanega podjetja in da ni več na ulici.
“To ni bila samo sprememba videza. To je bila življenjska sprememba,” je Jose povedal novinarjem.

Galerija – Tega brezdomca so spremenili v hipsterja. To je njegova preobrazba.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!