Tega o Kleenex robčkih za obraz v embalaži gotovo niste vedeli!

Papirnate brisače Kleenex

Le kdo ne pozna papirnatih robčkov Kleenex pakiranih v priročni, prenosni embalaži? Le redko kdo pa pozna skrivno lastnost teh robčkov. Ste kdaj opazili, da so nekateri bolj rumeni kot drugi. Ste mislili, da je to zaradi starosti? Napaka!

Vsestranski papirnati robčki Kleenex pakirani v embalaži imajo eno zelo priročno lastnost, ki je še ne poznate. Morda je kdo izmed vas opazil, da postopoma spremenijo barvo. Bolj kot greste proti koncu z njimi, bolj rumeni so. Čeprav bi morda pričakovali, da je to posledica oksidacije, pa rumenkasta barva ni posledica staranja.

PREBERITE ŠE: Pantone 448 C je najgrša barva na svetu!

Kdo bi si mislil.
Kdo bi si mislil.

Robčki Kleenex namreč namenoma prehajajo iz bele v rumeno barvo, da uporabniku signalizirajo, koliko robčkov je še v škatlici in kdaj jih zmanjkuje. Zdaj veste, kdaj se morate oborožiti z novo embalažo, da vam robčkov ne zmanjka, ko vam veselo teče iz nosa ali sredi solzavega filma med katerim ne morete zadrževati solz.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Princ Willliam in Kate Middleton: najbolj romantičen posnetek iz njunega zasebnega družinskega življenja