fbpx

Televizija na poti

Digitalizacija prizemnega televizijskega signala, ki se odvija tudi v Sloveniji, prinaša nove možnosti spremljanja televizijskega programa. Tako so v Garminu eno od navigacijskih napravic – gre za model nüvi 1490TV – opremili s sprejemnikom za DVB-T-televizijo in radio. Nova napravica ima zaslon diagonale 12,7 ...

Digitalizacija prizemnega televizijskega signala, ki se odvija tudi v Sloveniji, prinaša nove možnosti spremljanja televizijskega programa. Tako so v Garminu eno od navigacijskih napravic – gre za model nüvi 1490TV – opremili s sprejemnikom za DVB-T-televizijo in radio. Nova napravica ima zaslon diagonale 12,7 centimetra, kar omogoča prijetno spremljanje poročil, športnih prenosov ali najnovejših serij, tako na poti kot doma. Seveda je bojazen, da bi voznik med vožnjo lahko gledal televizijo, odveč, saj so vgradili varnostno funkcijo, ki izklopi TV-predvajanje med vožnjo; takrat je možna le navigacija, ki je sicer po uporabnosti na ravni ostalih garminov. Naprava podpira tudi prostoročno telefoniranje s pomočjo tehnologije Bluetooth.

www.garmin.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.