fbpx

Temna plat astroloških znamenj: teh osebnih slabosti se nihče ne zaveda

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Različni smo si in prav je tako, drugače bi bilo življenje enolično. Nekatere stvari, ki so vam pri vas všeč, druge motijo in obratno, in te stvari naj bi predstavljale vašo "temno plat".

Vsak od nas ima prednosti in slabosti, to nas dela unikatne, posebne, edinstvene.

Z astrološkega vidika ima vsako astrološko znamenje svoje slabosti, vprašanje je le, ali se jih zaveda.

Oven

Ovnova umirjenost, iznajdljivost, inteligenca in neodvisnost so lastnosti, zaradi katerih je to znamenje najlažje ceniti. V situacijah, za katere se zdi, da ni izhoda, bodo ovni hitro našli rešitev in se postavili zase. Vendar pa so tudi najbolj sebično znamenje astrologije.

Bik

Biki imajo sposobnost brezhibne organizacije, vendar zaradi tega izgubijo svojo spontanost. Radi imajo svoje navade in se zlahka razburijo, če nekaj ni po njihovem, zato jih okolica vidi kot najbolj dolgočasno znamenje.

via GIPHY

Dvojčki

Njihova radovednost jih uvršča med najbolj zanimiva znamenja astrologije. V družbi dvojčkov je vedno zabavno, njihova karizma pa je nalezljiva. Težko pa jim je zaupati, saj bodo vaše zaupanje zlahka zaupali drugim. So manipulativni.

Rak

Romantičen, čustven in empatičen rak je najboljši prijatelj, ki ga lahko imate. Vedno so pripravljeni priskočiti na pomoč, kadar koli podnevi in ​​ponoči, a na življenje gledajo skozi rožnata očala, zato jih ne sprašujte za nasvet.

via GIPHY

Lev

Njihove odlične vodstvene sposobnosti znajo preseči okvire dobrega vodenja, zato jih ima okolica za nekoliko arogantne. Šarmantni, inteligentni in racionalni levi vedo, kako dobiti vse, kar si zaželijo, neprijetna resnica, ki jo morajo slišati, pa je dejstvo, da ne izbirajo sredstev, da pridejo do cilja.

Devica

Ljudje, rojeni v tem znamenju, so znani po svojem perfekcionizmu. Včasih vedo, da pretiravajo v želji, da bi bilo vse popolno, zato vedo, da dražijo okolico, ker se nenehno nad nečim pritožujejo. So izredno malenkostni in skoraj nikoli sproščeni.

via GIPHY

Tehtnica

Tehtnice so znamenje miru in ljubezni, znane pa so tudi kot lažnivke. Čeprav nikoli ne lažejo iz slabih namenov, je pretirana želja po ugajanju drugim njihova največja slabost. Tehtnice ne marajo konfliktov, zato se bodo pogosto prilagajale drugim ljudem in tako izgubile svoj »jaz«.

Škorpijon

Ljudje, rojeni v tem znamenju, so najbolj intenzivno znamenje astrologije. Njihova strast, vztrajnost in odločnost so lastnosti, zaradi katerih jih okolica ljubi in ceni. So pa izjemno sumničavi in ​​paranoični, zato težko vzpostavijo kakovosten in trden ljubezenski odnos.

via GIPHY

Strelec

Ljudje, rojeni v tem znamenju, tako zelo cenijo resnico, da lahko z njo pogosto prizadenejo druge ljudi. Vsakemu brez dlake na jeziku povedo, kar jih moti. So nekoliko domišljavi in ​​zelo impulzivni.

Kozorog

Ljudje, rojeni v tem znamenju, so zadržani zaradi neusmiljenih ambicij. Postavljajo si nerealne življenjske cilje, zato pogosto naletijo na razočaranja. Ambicioznost v kombinaciji s trmo je recept za zapleteno življenje. Kozorogi se morajo naučiti, da življenje ni lahko in nihče ni popoln.

via GIPHY

Vodnar

So oddaljeni in zaprti, kar jim preprečuje ohranjanje odnosov. Vodnarji imajo pogosto težave v ljubezenskih in prijateljskih odnosih, saj ljudi moti njihova hladnost. Ljudje jim bodo rekli, da so čudni, oni pa bodo to vzeli kot kompliment.

Ribi

Ribe v ljudeh vidijo le najboljše, njihova glavna pomanjkljivost pa je naivnost. Čustveni in romantični pogosto sanjajo o utopiji, ki je ne najdejo. Ribe so požrtvovalne do mazohizma, zato imajo ljudje občutek, da se nanje ne morejo zanesti.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.