Tetovaže švedskega tetoverja so tako genialne, da si boš tudi sam zaželel tatu!

Zadnjič posodobljeno: :

Iščete res posebno tetovažo? Potem nikar ne spreglejte del mladega švedskega tetoverja, ki ga navdihujejo realizem ter rimska in grška kultura.

Včasih pohvaljene, včasih kritizirane, uspešne, zgrešene, s pomenom ali brez … tetovaže so morda eden najbolj nejasnih načinov okrasitve telesa. Ko pa se enkrat odločimo, da si jo bomo naredili, zagotovo ne bomo pristali na nič manj kot na popolnost. Tako bomo verjetno izbrali najboljšega tetoverja, ki je specializiran za slog tetovaže, ki nam je všeč, in pomembno nam bo, da bo imel mojster edinstven in prepoznaven slog, ki ga razlikuje od drugih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STUCK (@stuckcrew)

Prav tak talent, ki ga loči od številnih kolegov, ima tudi mladi švedski tetover Ronny Hill in ni čudno, da njegove tetovaže pritegnejo veliko zanimanje družbenih medijev. Večinoma je osredotočen na realizem, njegovo delo pa je zelo podrobno. Navdihujeta ga rimska in grška kultura, zato njegove tetovaže pogosto vsebujejo kipe. Večinoma gre za črno-bela dela, s katerimi ustvarja resnične iluzije – tetovirani kipi so videti, kot da so vklesani v telesa ljudi.

V galeriji si oglejte impresivno delo mladega umetnika.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!