fbpx

The Loop: najdaljša kolesarska steza, dolga 93 kilometrov

Osupljiva arhitektura bo povezovala Business Bay in središče Dubaja

Foto: urb.ae

Dubaj je znan po svoji inovativni arhitekturi in prihajajoči projekt "The Loop" naj bi postal še en ikonični dodatek. Most za pešce, ki se razteza čez dubajski vodni kanal, je osupljiv del arhitekture, ki bo povezoval živahni soseski Business Bay in središče Dubaja. Po dokončanju naj bi postal zanimiva atrakcija za turiste in domačine z najdaljšo pokrito kolesarsko stezo na svetu.

Dubajska uprava za ceste in promet (RTA) je projekt napovedala leta 2016 in od takrat je bil zelo pričakovan. Most je zasnovan tako, da ima valovito obliko, ki bo osvetljena z osupljivimi LED lučmi, ki bodo ponoči ustvarjale očarljivo svetlobno predstavo. Edinstven dizajn in živahna osvetlitev bosta nudila idealno ozadje za fotografske navdušence in vplivneže na družbenih omrežjih.

Futuristična oblika in inovativne značilnosti mostu bodo obiskovalcem Dubaja ponudile edinstveno izkušnjo. Lahko bo dostopna peš, s kolesom in čolnom, ponujala pa bo nekaj najboljših razgledov na obzorje mesta. “The Loop” bo destinacija, ki jo bodo cenili tako turisti kot domačini, saj je odličen kraj za raziskovanje in uživanje v mestnem vzdušju.

“The Loop” bo obiskovalcem ponudil obilico možnosti za uživanje. Ljudje se lahko lagodno sprehodijo, uživajo v vožnji s kolesom ali izletom s čolnom in uživajo v osupljivem razgledu na mesto. Most bo služil kot osupljivo ozadje za fotografiranje in bo zagotovil popolno okolje za romantičen večer.

Dubaj je znan po razkošnih nakupovalnih in zabaviščnih destinacijah, vendar je “The Loop” nov dodatek, ki bo mestnemu življenjskemu slogu dodal edinstven okus. Osvetljena, futuristična zasnova mostu naj bi postala atrakcija, ki jo bodo ljudje želeli doživeti vedno znova.

Projekt “The Loop” naj bi postal središče dejavnosti in edinstven način za raziskovanje Dubaja. Ko bo dokončan, bo to osupljiva, futuristična destinacija za turiste in domačine. Ne glede na to, ali želite uživati v sprehodu, kolesarjenju ali uživanju v osupljivem razgledu na mesto, bo “The Loop” zagotovil fantastično izkušnjo. “The Loop” naj bi postal atrakcija, ki si jo morate ogledati, ki bi jo moral vsak, ki obišče Dubaj, dodati na svoj načrt poti.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.