fbpx

The Marvels: pustolovščina z zamenjavo moči s kapitanom Marvelom in prijatelji

Foto: Walt Disney Pictures

The Marvels naj bi v kinematografe prišel 10. novembra 2023 z zvezdniško zasedbo in edinstvenim preobratom v žanru superjunakov. Pripravite se na akcijsko potovanje s kapitanom Marvelom, gospo Marvel in Monico Rambeau.

Marvel Studios se pripravlja na novo uspešnico z “The Marvels”, kjer je v središču priljubljena superjunak Captain Marvel, Ms. Marvel in Monico Rambeau. Težko pričakovani film bo predvidoma izšel 10. novembra 2023.

Intriganten zaplet Marvels se vrti okoli kozmičnega superjunaka, kapitana Marvela, ki je pogosto zaposlen z bojem z grožnjami izven sveta. Vendar jo mlademu junaku Kamali Khan, alias Marvel, uspe vrniti na Zemljo. Do edinstvenega preobrata pride, ko trio – kapitan Marvel, gospa Marvel in Monica Rambeau – pomotoma zamenja mesta, ko poskušajo uporabiti svoje moči. To ustvarja zaplet, ki bo občinstvo obdržal na robu svojih sedežev skozi celoten film.

Brie Larson ponovi svojo vlogo kapitanje Marvel, medtem ko Iman Vellani igra iznajdljivo in prikupno gospo Marvel. Teyonah Parris se vrača kot mogočna Monica Rambeau, Samuel L. Jackson pa se pojavi kot kultni Nick Fury. The Marvels obljublja, da bo poskrbel za vznemirljivo kinematografsko izkušnjo s svojo impresivno igralsko zasedbo in očarljivo zgodbo.

Film je režirala Nia DaCosta, ki je že zaslovela s kritiško hvaljenimi filmi, kot je “Candyman”. Oboževalci Marvela lahko pričakujejo privlačen in vizualno osupljiv film pod njeno režijo. Kot pri drugih produkcijah studia Marvel je Kevin Feige vključen kot producent, ki zagotavlja, da film ostane zvest kinematografskemu vesolju Marvel.

Označite si koledarje za 10. november 2023 in se pripravite, da se podate na očarljivo potovanje z “The Marvels”. To pustolovščino z zamenjavo moči obljubljajo, da si jo bodo morali ogledati oboževalci Marvel in filmski navdušenci.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.