fbpx

ThirtyC Falcon E8: eleganten električni čoln za prav vse dnevne potrebe

Električni čoln
ThirtyC Falcon E8; Foto: thirtyc.com
Zadnjič posodobljeno:

ThirtyC Falcon E8 je najsodobnejši električni čoln, zasnovan za jahte in večja luksuzna plovila. Električni čoln je izdelan iz visokokakovostnih materialov in ima vrhunski električni pogonski sistem, ki nudi tako hitrost kot učinkovitost.

Ena od izstopajočih lastnosti ThirtyC Falcona E8 je njegov električni pogonski sistem, ki ga poganja električni motor z 90 kW (126 kW maksimalne moči) ali 150 kW moči (220 kW maksimalne moči). Motor zagotavlja izjemno zmogljivost in učinkovitost, z največjo hitrostjo 30 vozlov in dosegom do 30 navtičnih milj pri potovalni hitrosti. Električni motor se ponaša z gladkim in tihim delovanjem, kar omogoča udobnejšo vožnjo. Falcon E8 je opremljen s 63 kWh ali 126 kWh baterijo, ki zagotavlja dovolj moči za daljše križarjenje. Paket baterij je mogoče napolniti v 4 do 5 urah z uporabo hitre polnilnice.

Električni čoln
ThirtyC Falcon E8; Foto: thirtyc.com

Falcon E8 je izdelan po najvišjih standardih kakovosti in izdelave. Ponudbo odlikuje eleganten, sodoben dizajn s čistimi linijami in minimalistično estetiko. Trup je izdelan iz ogljikovih vlaken, ki zagotavljajo trdnost in lahkotnost, paluba pa je zaključena s tikovino za razkošen videz in prestižnejši občutek. Falcon E8 je zasnovan za maksimalno udobje in priročnost.

ThirtyC Falcon E8; Foto: thirtyc.com

Na splošno je ThirtyC Falcon E8 resnično izjemen čoln z modernim električni motorjem, ki ponuja izjemno zmogljivost, učinkovitost in udobje. Ne glede na to, ali ga uporabljate za prevoz gostov na svojo jahto in z nje ali preprosto za križarjenje ob obali, bo Falcon E8 zagotovo navdušil.

Dodatne Informacije

thirtyc.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.