fbpx

Ti trije astrološki znaki so totalni mamini sinčki

Foto: Xavier Mouton / Unsplash

Mamini sinčki so večkrat zelo romantični, malce preveč občutljivi in skoraj vedno zvesti. Je takšen vaš moški? Preverite, v katerem astrološkem znamenju se je rodil.

Kako veste, da je vaš moški mamin sinček? Takšni moški postavljajo potrebe mame pred svoje, kakor tudi pred potrebe, želje svoje partnerke in žene.

Pogosto govori o mami, vsak dan se z njo pogovarja, ne sprejema odločitev, ne da bi se z njo posvetoval, primerjanja partnerko z njegovo mamo, hitro se odziva na mamine klice, pokliče jo za vsak problem itd.

In kaj pravi astrologija, v katerih treh astroloških znamenjih najpogosteje najdete mamine sinčke?

Rak

Občutljiv rak potrebuje mamino ramo, da ji lahko potoži o vseh problemih. Povedal ji bo vse podrobnosti iz svojega življenja in ji večkrat na dan telefoniral. Ko ste v razmerju s takšnim moškim, se morate zavedati, da njegova mama ve vse o vašem ljubezenskem življenju.

via GIPHY

Lev

Lev je samostojen in ima vedno prav. Ne ozira se na mnenja drugih. A obstaja ena izjema – njegova mama. Vedno bo imela najpomembnejšo vlogo v njegovem življenju. Vse, kar pravi, ima svojo težo. Tudi ko se je že davno odselil od doma, ona odloča o marsičem. Vsaj enkrat na teden je pri njej na kavi in ji poroča o vsem, kar se mu dogaja.

via GIPHY

Strelec

Moški, rojen v znamenju strelca uživa, če živi brezskrbno. Rad se sprosti in ne mara razmišljati o resnih stvareh. Zakaj bi? Ko se zgodi kaj resnega, se za pomoč vedno obrne na mamo. Včasih ji prinese tudi perilo v pranje ali jo prosi, da mu skuha kaj dobrega. Rad jo ima in potrebuje svojo mamo. Brez nje bi bilo njegovo življenje utrujajoče.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!