fbpx
Foto: Made in Yugoslavia/ Instagram

Made in Yugoslavia: instagram profil in spletna trgovina za vse Jugo nostalgike

Včasih je bilo življenje preprosto. V trgovini je bila ena vrsta mleka, dve vrsti kruha, Radenska in Cockta. Nakupovanje od potrošnika ni zahtevalo mentalnega napora, sprejemanja tisoč odločitev v pol ure, predvsem pa je bilo prijazno za denarnico, saj v košarico preprosto ni bilo mogoče nametati nepotrebnih stvari.

Še danes lahko kupimo marsikateri izdelek iz tedanjega časa, saj obstajajo tržnice, bolšji sejmi, kjer se prodajajo predmete iz Jugoslavije.

Za vas pa smo našli instagram profil Made in Yugoslavia ki prodaja predmete iz naše nekdanje države. Marsikdo bo te predmete prepoznal, saj so nekoč krasili naše domove.

Na Instagram profilu in spletni trgovini najdete prave vintage zaklade iz nekdanje Jugoslavije, pa tudi nekaj prenovljenih svetilk iz šestdesetih in sedemdesetih let.

Če ste ljubitelj unikatnega pohištva, z dozo sentimentalnosti do preteklosti, vam bo to zagotovo všeč. Vsak predmet je dobro ohranjen, nekaterim so dali nov duh, prav zato, da se prilegajo notranjosti sodobnega doma.

Če boste svoj dom opremili v industrijskem slogu, lahko vanj postavite stare svetilke in lestence, preproge ter lesene kose pohištva. Predmeti so pravi časovni stroj preteklost, ki odlično združuje sodobno s tradicionalnim.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!