To je najverjetneje najvišje ležeči tobogan v Sloveniji in hkrati edini, ki te popelje med krošnje

Ste za spust po toboganu z vrha stolpa? Pot med krošnjami Pohorje ima najverjetneje najvišje ležeči tobogan v Sloveniji in hkrati edini, ki te popelje med krošnje! Doživetje narave med drevesi namreč zdaj dopolnjuje 62-metrski vijugasti tobogan z vrha 37-metrskega stolpa!

Težko pričakovana vijugasta novost letošnje sezone med krošnje prinaša adrenalinski spust iz zgornje ploščadi stolpa. Z neponovljivimi razgledi po slovenski pokrajini in preko meja daje nov tobogan obisku Poti med krošnjami Pohorje še poseben pečat. Več kot 60-metrski spust po mogočni jekleni cevi že pričakuje adrenalina željne obiskovalce! Poglej si video spusta!

Adrenalinski spust med krošnjami

Od danes je pot z vrha stolpa Poti med krošnjami Pohorje lahko tudi takšna 😜🥳🙈📢‼️#tobogan #adrenalin #potmedkrosnjamipohorje #spust #siupaš

Objavil/a Pot med krošnjami Pohorje dne Petek, 19. junij 2020

Na atrakciji Pot med krošnjami Pohorje se boste lahko sprehodili po 1.000 metrov dolgi poti 20 metrov nad tlemi, med krošnjami mogočnih pohorskih dreves, in užili pogled na neskončen gozd s 37 metrov visokega stolpa. Poučne postaje vas bodo naučile, zakaj je pohorska narava edinstvena, adrenalinske postaje, kot je navidezno brezno, pa vam bodo zarisale nasmešek na obraz.

Se upate spustiti? (Foto: FB Pot med krošnjami Pohorje)
Se upate spustiti? (Foto: FB Pot med krošnjami Pohorje)

Vabljeni med krošnje, kjer je odpiralni čas med junijem in septembrom še daljši, in sicer vsak dan, v vseh vremenskih razmerah, od 9.30 do 19.00.

Dodatne Informacije

Več informacij:
potmedkrosnjamipohorje.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Raj na Zemlji: je to najlepši bazen na svetu?