fbpx

To je top destinacija 2019, kamor si želijo vsi

Vsako leto ima svojo top destinacijo, tisto, o kateri nenadoma vsi govorijo in ki se nenadoma pojavi v vseh “feedih” na Instagramu. V letu 2018 je to bil Tulum na Islandiji in seveda ne smemo pozabiti vseh destinacij, kamor sta se odpravila takrat še sveže poročena princ Harry in Meghan. Katera pa je top destinacija 2019, kamor si vsi želijo?

Glede na podjetje Kayak, ki je v 2004 revolucioniralo način, kako iščemo potovanja, poroča, da se je iskanje indonezijskega otoka Bali v zadnjem letu povečalo za 65 odstokov.

Bali je top destinacija 2019.
Bali je top destinacija 2019.

Bali je raj, poln bujnega tropskega rastlinja, nedotaknjenih plaž, tisočih zgodovinskih in duhovnih templjev ter bogate lokalne kulture. Da ne omenjamo, da ima tudi luksuzne nastavitve, mnoge med njimi pa se nahajo kar ob plaži.

Luksuzna nastanitev na Baliju, ki jo najdete na Airbnb-ju in boste zanjo odšteli 123 evrov na noč.
Luksuzna nastanitev na Baliju, ki jo najdete na Airbnb-ju in boste zanjo odšteli 123 evrov na noč.

Če se torej želite izogniti gneči na najbolj vroči destinaciji leta, predlagamo, da takoj rezervirate let. Ne pozabite v kovček vreči tudi nekaj kopalk.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!