fbpx

To moške pri ženskah privlači kot magnet!

Foto: envato

Ženske se večkrat sprašujejo, kaj je tisto, kar privlači moškega. Ampak, ko gre za privlačnost nasprotnega spola, vse racionalne razlage prenehajo veljati in se zadeve po navadi zapletejo.

Eno je gotovo in to je, da je privlačnost večinoma povezana s kemijo, ki se ustvarja med moškim in žensko.

In ne glede na to, kako so okusi različni, še vedno obstaja nekaj skupnih točk. Naj gre za njen seksi glas in ali usodno žensko in podobno, vam bomo skozi zapis odkrili, kaj je pri ženskah tisto, kar moške privlači kot magnet.

Glas in način govora

Moški imajo praviloma raje nežnejše glasove, saj izžareva ženstvenost, privlačnost. Ne marajo piskajočih glasov niti tistih, ki so preveč globoki in ostri.

via GIPHY

Druga študija je tudi pokazala, da imajo moški raje način govora, ki je podoben njihovemu, v smislu izgovorjave in intonacije. Razkrivajo tudi, da imajo radi, ko jih ženska posluša, ko govorijo, ko jim sledi v stavkih, ko jim daje smiselne odgovore.

Prav tako ne prenesejo prepirov, saj se takrat izgubi vsa privlačnost in na plano pridejo negativna čustva.

Višina

Moški imajo na splošno radi, da so njihove partnerke nekoliko nižje od njih. Vendar zelo visoki moški običajno izbirajo bistveno nižje partnerke, medtem ko nižji moški običajno izberejo ženske podobne višine, nekateri pa so navdušeni, da je njihova partnerka višja od njih.

Moški pravijo, da je prvi vtis, ki ga pusti ženska, zelo pomemben.

Leta

Pogosto vidimo pare, v katerih so moški starejši od žensk. Seveda obstajajo tudi uspešni primeri, ko so ženske tiste, ki so starejše v razmerju. Znanstveniki so dokazali, da imajo moški pred dvajsetimi in po tridesetih raje ženske med 24. in 26. letom!

via GIPHY

Barva oči

Norveški znanstveniki so npr. ugotovili, da imajo modrooki moški raje modrooke ženske. Po drugi strani pa moški z zelenimi ali rjavimi očmi ne marajo modrookih deklet.

Naravna lepota

Študija iz leta 2014 trdi, da imajo moški raje ženske, ki so videti naravno. Najbolj zanimivo dejstvo je, da ženske vedno mislijo, da imajo moški radi močan make-up in ga zato tudi nosijo. Moški del populacije priznava, da ne prenaša dolgih, umetnih nohtov, zagorelosti, pridobljene v solariju, ali vstavljenih trepalnic.

via GIPHY

Naravna lepota je privlačnejša kot kdaj koli prej! Manj je več, ne skrivajte ​​nepopolnosti, temveč poudarite tisto, kar je na vas najlepše.

Obline

Čeprav se barve oči močnejšega spola razlikujejo, se stvari spremenijo, ko gre za obline. Tukaj je vse čisto jasno. Moški preprosto obožujejo ženske z izrazitimi oblinami. Ne glede na to, ali gre za bujne prsi ali zadnjico, so obline zelo močan magnet za moške!

Barva las

Znanstveniki iz Francije so izvedli študijo, v kateri so preučevali, katere ženske prejmejo več povabil na ples v klubih – blondinke, rjavolaske ali rdečelaske.

via GIPHY

Zaključek je, da moški na ples najpogosteje povabijo blondinke. Na drugem mestu so rjavolaske, na tretjem rdečelaske, ki se moškim zdijo najmanj privlačne. Ko gre za resne zveze, raziskave kažejo, da bi si moški izbrali rjavolasko, saj izžareva zmernost in stil. Seveda bodo ženske še naprej eksperimentirale z različnimi barvami in trik je v tem, da se počutite zaželene in lepe, s tem boste lahko pritegnile moškega, ki vam je všeč!

Dolžina nog

Že dolgo je znano, da imajo moški raje ženske z dolgimi nogami. Tudi za tiste, ki niso visoki, je pomembno, da so noge vizualno daljše glede na zgornji del telesa.

Seveda ne želimo reči, da je videz edina stvar, ki zanima moške. Obstaja nekaj, kar se imenuje notranja lepota, in ni klišej, če bi rekli, da ima vsaka ženska svojo osebno lepoto. Ko je ženska zadovoljna sama s seboj, je nemogoče ne opaziti njene lepote!

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.