To so najbolj uporniška astrološka znamenja: požvižgajo se na družbene norme

Katerih 6 znamenj je najbolj uporniških in preprosto ne želijo slediti pravilom?

Kdaj pa kdaj bi vsi pobegnili daleč stran od pravil in zakonov, ampak to so astrološka znamenja, ki to počnejo vsak dan. Ne vidijo razloga, da bi sledili pravilom.

Dvojčka

Dvojčki spoštujejo družbene standarde in o njih razmišljajo. Na vse pretege se želijo prilagoditi pravilom, a to ni nekaj, v čemer bi uživali. Ko se odločijo, da bo sprejeli standarde in se ravnali po njih, mislijo, da bodo srečnejši, a na koncu to odločitev zasovražijo, se počutijo nesrečno in si jo očitajo vse življenje.

Dvojčki se sicer želijo prilagoditi pravilom, a to ni nekaj v čemer bi uživali.
Dvojčki se sicer želijo prilagoditi pravilom, a to ni nekaj, v čemer bi uživali.

Bik

Poznajo pravila, točno vedo, kaj se pričakuje od njih, če jim standardi ustrezajo, jih sprejmejo. Načeloma jim sploh ni mar, ali obstajajo pravila, saj ne marajo delati stvari, ki jih počnejo drugi. So samovšečni, če bodo želeli, bodo igrali po pravilih, če ne, pa se vam bodo samo nasmejali. Na bika ne morete vplivati, edini standard, ki ga vedno upošteva, je ta, ki ga ustvari sam.

Škorpijon

Od škorpijonov, ki so znani po globokem razmišljanju in močnih čustvih, ne morete pričakovati, da bodo upoštevali pravila oziroma da bodo stali v vrsti kakor drugi. Ne, to ni del njihove osebnosti. Če družba pričakuje, da bodo delovali na že določen način, bodo ravnali ravno nasprotno. In to samo zato, da vam bodo dokazali, da nimate prav. So večni uporniki. Ne želijo igrati po pravilih.

Če družba od škorpijonov pričakuje, da bodo delovali na že določen način, bodo ravnali ravno nasprotno.
Če družba od škorpijonov pričakuje, da bodo delovali na že določen način, bodo ravnali ravno nasprotno.

Tehtnica

Želijo nenehno potrjevanje in sprejemanje, a hkrati so izjemno uporniški. Če jih nekdo prosi, naj nekaj naredijo, bodo to, če ni na njihovem seznamu, zavrnili. Tehtnica je namreč zelo ustvarjalno znamenje, ki se ne podreja standardom.

Strelec

Nihče ne sovraži pravil, standardov bolj kakor strelec. Če morajo nekaj storiti v skladu s standardi, bodo našli način, da jim to ne bo treba. Sledili bodo le sebi. Pravila jim ne pomenijo veliko. Vedejo se, kakor da so z drugega planeta, in pravila na Zemlji zanje ne veljajo, zavračajo jih, smejejo se jim, preprosto jim ni mar.

Strelci bodo sledili le sebi.
Strelci bodo sledili le sebi.

Lev

Levi se posmehujejo družbenim pravilom. Uživajo v tem, da so uporniki. Če se ne strinjajo z družbenimi pravili, se obrnejo stran, kakor da pravil ne vidijo. Pravila zanje ne veljajo, saj je lev kralj džungle. Kdo so drugi, da bi mu pisali pravila?

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kaj ste po afriškem horoskopu: odkriva veliko o vaši prihodnosti in značaju