To so najboljše grozljivke 2020: po njih ne boš zatisnil očesa

Vas zanima, katere so najboljše grozljivke 2020? Predstavljamo vam naš seznam, zaradi katerega ne boste zatisnili oči!

Poiskali smo najboljše grozljivke 2020, ki so odlična ideja za letošnjo noč čarovnic (halloween), ko bomo morali ostati doma, ali pa preprosto za kak filmski maraton, ko si preprosto zaželite nekaj strašljivega. In najboljše grozljivke 2020 zagotovo spadajo med zelo, zelo strašljive! Po ogledu le-teh ne boste zatisnili očesa!

Host (2020)

Šest prijateljev med spletno seanso po naključju privabi pozornost demonske sile, kmalu pa se začnejo v njihovih domovih dogajati nenavadne stvari.

Prekletstvo žalujoče ženske (La Llorona, 2020)

V Gvatemali Almo in njene otroke umorijo med vojaškim napadom. 30 let kasneje generala, ki je naročil genocid, ne spoznajo za krivega, zato se Alma odloči, da se vrne v svet živih, kjer ga bo mučila.

The Wolf House (La Casa Lobo, 2020)

Mlada ženska beži pred nemško kolonijo v južnih Čilah. Tako se zateče v nenavadno hišo v gozdu, kjer jo čaka groza.

Nevidni človek (The Invisible Man, 2020)

Po tem, ko uprizori lastni samomor, nori znanstvenik uporabi svojo moč, da postane neviden, da lahko zalezuje in terorizira svoje nekdanje dekle. Ker policija njeni zgodbi ne verjame, se odloči, da bo zadeve vzela v svoje roke.

Relic (2020)

Dekle uspe povezati materino naraščajoče nasilno vedenje s prisotnostjo zlih sil v razpadajočem družinskem podeželskem domu.

Possessor: Uncut (2020)

Tasya Vos, elitna korporativna morilka, prevzame nadzor nad telesi drugih ljudi s pomočjo tehnologije možganskih vsadkov, s katerimi mori svoje tarče.

The Wolf of Snow Hollow (2020)

Policaj, ki trpi zaradi stresa, se trudi, da se ne bi prepustil paranoji, ki zajame njegovo majhno gorsko mesto, ko se ob vsaki polni Luni pojavijo trupla.

Come to Daddy (2020)

Priviligiran nezrel moški prispe v čudovito in oddaljeno kočo svojega odtujenega očeta, ki ga ni videl že 30 let. Hitro odkrije, da njegov oče ni samo kreten, temveč ima tudi temno preteklost, ki ga že dohiteva.

Koko-di Koko-da (2020)

Trije psihopati v oddaljeni divjini z različnim orožjem vedno znova ubijejo moškega in njegovo ženo.

The Rental (2020)

Štirje prijatelji, ki so na počitnicah ob morju, začnejo sumiti, da jih lastnik popolne koče, ki so jo najeli, opazuje. Kmalu se tisto, kar bi moral biti prijeten oddih, spremeni v nekaj bolj zloveščega.

The Wretched (2019)

Uporniški najstnik, ki se bori s skorajšnjo ločitvijo staršev, se sooči s staro čarovnico, ki je obsedla sosede.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Filmski napovednik: Cruella (2021)