fbpx

To so najslabši dnevi letošnjega leta za potovanje

Odštevanje do poletja 2018 se bo kmalu končalo. Bolj kot se približuje poletje, večkrat sanjarimo o peščenih plažah, toplih nočeh v svetovnih prestolnicah in zabavnem, brezskrbnem druženju s prijatelji. Če želite poletje preživeti čim bolj brezskrbno, si preberite, kateri so najslabši dnevi letošnjega leta za potovanje glede na astrologijo.

Astrologija je sestavila seznam, ki vam lahko pri načrtovanju počitnic pride prav. To so najslabši dnevi letošnjega leta za potovanje.

26. junij–9. julij

V tem obdobju bo na nebu vladal Mars, kar pomeni, da bomo vsi postali nekoliko razdražljivi ter pod večjim vplivom svojih primarnih instinktov. Če je možno, se v tem obdobju izognite dolgim vožnjam in potovanjem, saj boste v tem času bolj občutljivi na konflikte, kar vam lahko pokvari počitnice.

26. julij–19. avgust

26. julija se začne vladavina Merkurja, kar pomeni, da bo glede na astrologijo vsako potovanje precej oteženo. Ta planet vlada komunikaciji, tehnologiji in vsem transportnim sredstvom. V tem času bo veliko zapletov z zamudami prevoznih sredstev in raznimi hotelskimi rezervacijam. Če ste že načrtovali počitnice v tem obdobju, bodite pripravljeni na možne zaplete.

V tem obdobju bo prišlo do zamud letal in vlakov
V tem obdobju bo prišlo do zamud letal in vlakov.

 28. avgust–5. september

V tem času se bo mnogim zgodilo, da ne bodo razpoloženi za družabne dogodke, potovanje s prijatelji pa jim bo predstavljalo precejšnjo muko. Med 28. avgustom in 5. septembrom bomo glede na astrologijo želeli ostati doma in se ukvarjati sami s sabo.

PREBERITE ŠE: 6 potovalnih idej zate in za tvojo najboljšo prijateljico

Proti koncu avgusta boste želeli ostati doma
Proti koncu avgusta boste želeli ostati doma.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!