fbpx

To so pomembna vprašanja za tvojo starejšo različico!

Prihodnost je v tvojih rokah

Foto: Apostolos Vamvouras / Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Ne veste kje boste, kaj boste počeli in kako se boste počutili čez deset, dvajset, trideset let. Ampak, čas teče hitro in kaj kmalu se boste znašli na mestu svoje starejše različice.

Odgovorite na nekaj pomembnih vprašanj, takih, ki bi si jih lahko zastavili že pred desetimi, dvajsetimi, tridesetimi leti.

Naredite eksperiment – ​​zastavite si spodaj zapisana vprašanja – ta trenutek.

Predstavljajte si svojo starejšo različico in poskusite komunicirati z njo ter pridobiti odgovore na spodaj navedena vprašanja.

Kakšna je bila vaša kariera? Ste imeli radi to, kar ste počeli? Ste počeli, kar ste si želeli? Kako pomemben je denar in ali je ta vplival na uresničevanje sanj? Ste ustvarili nekaj, kar imate radi in kar bo ostalo kot vaša zapuščina? Se je kdo zgledoval po vas?

Naj sreča sije iz vseh vaših odnosov. Foto: Natalya Zaritskaya / Unsplash

Ste tvegali? Katere so te tvegane stvari, ki ste jih naredili? Ste si ogledali vse filme, ki ste jih želeli videti? Prebrali vse knjige, ki so vas zanimale? Obiskali vse kraje, ki ste jih želeli videti? Kateri so vaši najljubši rituali, ki jih počnete, samo zase?

Imate otroke? Ste poročeni, imate družino? Kdo je od nekdaj najbolj skrbel za vas? Kako je prišlo do tega, da ste se poročili? Ste si tega želeli ali se je nekako zgodilo? Kakšni so vaši otroci, so vam podobni? Ste ponosni nanje? Ali mislijo, da ste dober starš? Če niste imeli otrok, kako je do tega prišlo, ali je to bila vaša odločitev, ali?

Ste imeli ljubezen svojega življenja? Kako ste jo spoznali? Jih je bilo več? Kaj ste naredili narobe v partnerskih odnosih, ki jih niste želeli zapustiti? Ste se iz teh napak nekaj naučili in si odpustili? Ali vedno nekaj obžalujete in zakaj? Ste ostali v prijateljstvu s kakšno nekdanjo ljubeznijo? Kakšni so vaši lepi in kakšni boleči spomini?

Ustvarite si srečo – zdaj! Foto: Bruno Adam / Unsplash

Ste srečni? Kaj je za vas sreča in ali ste jo dosegli? Ste to občutili v trenutkih, v obdobjih? Kdaj, s kom? Ste našli mir v svoji duši? Ste spravljeni s seboj in svojim življenjem, z ljudmi in svetom okoli sebe? Ali obstaja nekaj, česar si nikoli niste oprostili ali komu drugemu?

Ali ljubite svoje življenje? In če bi se zdaj vrnil k nazaj, bi naredil kaj drugače?

Bistvo tega eksperimenta je ozavestiti, da je moč ustvarjanja vaše prihodnosti tista, iz katere želite dobiti odgovore v vaših rokah, v sedanjosti, v tem trenutku.

Način, kako živite, razmišljate, čutite, delujete – zdaj – ustvarja pot do vaše srečnejše starejše različice.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!