fbpx

Top 5: Pametni telefoni z najbolj vzdržljivo baterijo, ki jih lahko kupite že danes

Pametni telefoni z najboljšo baterijo

Pameten telefon je pameten samo toliko, kolikor je vzdržljiva njegova baterija. Ta pa, če smo iskreni, ob vsem tem, za kar telefon uporabljamo, ni nikoli dovolj vzdržljiva, zato se moramo nenehno ukvarjati s polnjenjem baterije. Če želite, da vam ne bo treba vsakega drugega klica začeti s ''Povej hitro, ker mi bo zmanjkalo baterije.'', se morate odločiti za nakup enega izmed teh telefonov.

Zadnja stvar, ki si jo človek želi, ko potrebuje pametni telefon, je, da mu zmanjka baterije. Pri večini pametnih telefonov ta zdrži cel dan, a le, če telefon uporabljate zmerno. Če ga uporabljate več od povprečja (v resnici je pretiravanje novo povprečje), ga boste morali vmes polniti.

PREBERITE ŠE: Kako pravilno skrbeti za baterijo pametnega telefona

Neljubi prizor, ki je vse prepogost pojav.
Neljubi prizor, ki je vse prepogost pojav.

Če je vaš glavni kriterij pri nakupu telefona baterija oz. je pri izbiri pametnega telefona vzdržljivost baterije visoko na spisku, potem so pametni telefoni z najbolj vzdržljivo baterijo kot nalašč za vas. Pri teh telefonih v nasprotju z drugimi baterija namreč ni najšibkejši člen in je kos zahtevam strojne opreme.

Top 5: Pametni telefoni z najbolj vzdržljivo baterijo, ki jih lahko kupite že danes:

Pametni telefon Samsung Galaxy S7 Active, S7 in S7 Edge

Pametni telefon Samsung Galaxy S7 Active
Pametni telefon Samsung Galaxy S7 Active

Trojica Samsung Galaxy S7 Active, Galaxy S7 Edge in Galaxy S7 se lahko pohvali z izjemno zmogljivostjo baterije. Brez polnjenja telefoni zdržijo 21, 19 oz. 16 ur.
Več informacij: Samsung Galaxy S7 Active
Več informacij: Samsung Galaxy S7 in S7 Edge

Pametni telefon OnePlus 3

Pametni telefon OnePlus 3
Pametni telefon OnePlus 3

Čeprav je pametni telefon OnePlus 3 cenovno precej ugodnejši od Samsunga, pa to še ne pomeni manj muzike, pardon, manj zmogljivosti baterije. Baterija namreč zdrži 14 ur in 17 minut.
Več informacij: OnePlus 3

Pametni telefon Huawei Mate 8

Pametni telefon Huawei Mate 8
Pametni telefon Huawei Mate 8

Huawei Mate 8 se lahko pohvali z baterijo zmogljivosti 4000 mAh, kar zadošča za 15 in pol ure uporabe.
Več informacij: Huawei Mate 8

Pametni telefon Google Nexus 6P

Pametni telefon Google Nexus 6P
Pametni telefon Google Nexus 6P

Google Nexus 6P ima tako zmogljivo baterijo, da vam bo prej pregorelo uho, kot opešala baterija. Omogoča namreč 23 ur neprekinjenih pogovorov, sicer pa v povprečju nudi okoli 14 ur vzdržljivosti baterije.
Več informacij: Google Nexus 6P

Pametni telefon iPhone 6S

Pametni telefon iPhone 6s Plus
Pametni telefon iPhone 6s Plus

Dodatno uro ali dve iPhone 6S pridobi z varčnim načinom, ki so samodejno aktivira, ko je na voljo le še 20 odstotkov baterije. Telefon namreč prilagodi delovanje programske opreme, da kar najbolj smotrno porablja baterijo, ki sicer zdrži od 15 do 17 ur.
Več informacij: iPhone 6S

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!