fbpx

Top 5 športnih slovenskih vplivnic: preverite te kul bejbe, ki vas bodo spodbudile h gibanju

Foto: instagram @patricia_pangersic

Številne Slovenke na svojih Instagram profilih spodbujajo h gibanju, nekatere za to ponujajo celo lastne vadbe in programe. Izbrali smo peterico najbolj priljubljenih, takšnih, ki bodo poskrbele, da se boste dobro spotili in naredili nekaj zase ter svoje telo.

Petra Parovel

Mamica in uspešna podjetnica, lastnica znamke SWY, je na svojem IG profilu ustvarila zavidanja vredno skupnost. Njena znamka je posvečena športnim oblačilom, prehrani in prehranskim dopolnilom, najdete pa tudi vrsto športnih pripomočkov in programov. Diplomirana kineziologinja svoje znanje deli naprej ter priskoči na pomoč z nasveti s področja rekreacije in zdravega načina življenja. Pred časom je tako predstavila edinstveni vadbeni program Bossbabe s prilagodljivimi treningi in jedilniki.

Nives Orešnik

Nekdanja Miss Slovenije je svojo strast našla v športu in zdravem načinu življenja. Zagovornica zdravega življenjskega sloga poudarja redno gibanje, uravnoteženo prehrano in primerno spopadanje s stresom. Nives je navdušena športnica že od malih nog, ljubezen do gibanja pa je ostala z njo vse do danes. Velika težnja po zdravju, zdravem življenjskem slogu jo je vodila k izpopolnjevanju lastnih vadb in osebnemu trenerstvu, trenutno sta to programa pilates in Fit Barre.

Patricia Pangeršič

Dekle iz okolice Ljubljane navdušuje s svojo dobro energijo in z njo okuži tudi vse, ki ji sledijo. Šport je bil že od nekdaj del njenega vsakdana, kot otrok je trenirala tenis, košarko, plesala hip hop,… na koncu pa se je našla v fitnesu. Ta je postal njeno življenje, njeno veselje in njen vsakdan. Z številnimi izkušnjami, ki jih je pridobila skozi leta in licenco AFP za osebno trenerko je tako danes zanesljiv vir informacij kar se tiče oblikovanja postave.

Nuša Gnezda

Osebna trenerka in strokovnjakinja za treniranje žensk pred in po porodu je številno znanje črpala tudi iz lastnih izkušenj. Kot novopečena mamica je izkusila težave po porodu kot so inkontinenca, bolečine v križu, tudi psihične težave. Prav zato je zavihala rokave in se lotila priprave in piljenja treninga za mlade mamice in ženske v obdobju nosečnosti. Znanje je diplomantka fakultete za šport črpala tudi s časa študija, danes pa ji zaupajo številen predstavnice pregovorno nežnejšega spola.

Valerija Slapnik

Valerija je fitnes model, ki se je vrsto let udeleževal bodybuilding tekmovanj in zbiral lovorike. Dobro znano ime v svetu fitnesa in bodybuildinga je tudi spletna vplivnica, ki je na IG profilu pridobila zveste sledilce. Čeprav zadnje čase objavlja predvsem vsebino povezano z materinstvom, pred meseci je namreč postala mamica mali Rubi, pa temnolaska vestno trenira in skrbi za svojo postavo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!