fbpx

Tovarna zdrave hrane: spletna trgovina z izdelki za zdrav način življenja sedaj tudi v Sloveniji

Tovarna zdrave hrane je dobila svoje mesto tudi na spletu v Sloveniji. Poleg uspešne prodaje najbolj zdravih izdelkov na Hrvaškem boste sedaj lahko nakupovali tudi pri nas. Nova spletna trgovina Tovarna zdrave hrane je namenjena prav vsem, ki obožujete zdrav način življenja in radi ustvarjate pestre obroke.

Najljubša znamka ljubiteljev zdrave prehrane je prepoznavna po enostavnem, zanimivem pakiranju. Če prisegate na zdravo, kvalitetno hrano, bo kaj kmalu postala nepogrešljiva v vašem domu.

Zdrava hrana je način življenja

Tovarna zdrave hrane ni samo trend, ampak je način življenja. To je bil cilj spletne strani že v samem začetku, ko so strokovnjaki s “Tvornico zdrave hrane” osvajali hrvaški trg, kjer je postala prava uspešnica.

Z novo spletno stranjo zdrave hrane v Sloveniji ponujajo širok izbor visoko kakovostnih izdelkov, s katerimi skušajo zadovoljiti ter prepričati tudi tiste, najbolj zahtevne stranke.

Spletna stran ponuja tudi brezglutenske proizvode, velik izbor za vegane, izdelke za ljudi z diabetesom, prehrano za športnike in Nutrigold, hčerinsko znamko živil, ki so jo ustvarili med razvojem Tovarne.

»Ponudbo spletnega nakupovanja smo razširili tudi v Slovenijo. Glede na veliko povpraševanje slovenskih oboževalcev Tovarne zdrave hrane, je bila ta poteza logična. Zelo smo veseli, da smo se odločili za ta korak in Tovarni zdrave hrane dali novo priložnost in s tem razširili glas tudi izven naših meja. Upamo, da nam pozitivni komentarji dajo še dodaten zagon, da z večjim navdušenjem gradimo najbolj priljubljeno blagovno znamko na našem območju in jo širimo naprej«, sta povedala ustanovitelja Tovarne zdrave hrane, Elvis Kajtazović in Dominik Milolož.

Že več let spletna stran Tovarna zdrave prehrane ponuja velik izbor prehranskih izdelkov in dodatkov ter vrsto koristnih nasvetov in receptov, ki jih boste z lahkoto osvojili.

Dodatne Informacije

tovarnazdravehrane.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!