Toyota Land Cruiser Utility Commercial: špartanec, ki je resnično namenjen delu na terenu

Toyota Land Cruiser Utility Commcercial
Zadnjič posodobljeno: :

Za mnoge je Toyota Land Cruiser Utility Commercial tisto, kar so si želeli že vse od začetka predstavitve Toyote Land Cruiser. SUV, ki se odlično izkaže pri delu na terenu.

Toyota Land Cruiser Utility Commercial je osnovana na modelu Land Cruiser Prado, ki ga v ZDA prodajajo pod imenom Lexus GX460. Delovno-terenski Land Cruiser je povsem špartanski in ponuja le tiste stvari, ki so potrebne za vsakdanjo uporabo. Zadnjih sedežev ni več, namesto njih pa imamo na voljo veliko ravno površino za nakladanje. Ta je prekrita z materialom, ki preprečuje drsenje stvari, ki jih vozimo, voznika pa od tovora loči le zaščitna mreža.

Toyota Land Cruiser Utility Commcercial
Toyota Land Cruiser Utility Commcercial

Pogonski sklop je prav tako osnoven in predstavlja 2,8-litrski 4-valjni dizelski motor in 6-stopenjski ročni menjalnik. Na voljo bo le ta kombinacija in nobena druga. Celo platišča so jeklena, od karoserijskih različic pa je na voljo le kratka, z enim parom vrat. Takšna Toyota bo razveselila predvsem tiste, ki za opravljanje svojega dela potrebujejo zanesljiv avtomobil z dobrimi terenskimi zmožnostmi, pri tem pa jim je luksuz zadnja skrb na tem planetu.

Toyota Land Cruiser Utility Commcercial
Toyota Land Cruiser Utility Commcercial

Dodatne Informacije

Več informacij:
toyota.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Legendarna Škoda 1203 je preoblikovana kot povsem električni avtodom s “pop-up” streho