Tušev tek barv 2017: najbolj barvit tek v mestu

Dobrodošli na najbolj barvitem teku v mestu. Tušev tek barv 2017 bo najbolj vnete tekače in rolkarje spet pričakal s holi barvami in vrhunskimi glasbenimi gosti.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Kardeljeva ploščad, Ljubljana

Organizator

Tušev tek barv

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Cena za tek, dnevno in nočno dogajanje: 25,00 €

Tušev tek barv (2017) je dogodek, namenjen vsem generacijam, in nosi sporočilo “živi zdravo skozi zabavo”. Namen približno 5 km dolgega teka in rolanja je združiti poklicne športnike, rekreativce in ljudi, ki drugače niso športno aktivni, ampak si želijo gibanja skozi zabavo. Ni merjenja časa in zmagovalcev – zmagovalci so vsi. Med tekom in rolanjem tekmovalce pričaka več barvnih postaj z magičnim barvnim prahom (holi barve, naravne neškodljive barve, ki jih v Indiji od nekdaj uporabljajo za različna praznovanja).

PREBERITE ŠE: RED BULL NO PAWS DOWN 2017 – LONGBOARD TEKMOVANJE NAD OSILNICO, KI JEMLJE SAPO


Na cilju bo poskrbljeno za bogat program s številnimi razstavljavci, animacijami za vse generacije ter končno zabavo z vrhunskimi glasbenimi izvajalci ter seveda barvami. Nastopili bodo Lil Jon, Vanillaz, Kosta Radman, Juicy M ter drugi.

Dodatne Informacije

Več informacij:
tekbarv.tus.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Teden restavracij jesen 2020: “Izberi. Rezerviraj. Uživaj!”