fbpx

Umetnost prostora

Avtomobilske tovarne so se v teh negotovih časih osredotočile na manjše avtomobile. Prepričani smo, da bo Citroën s svojim malim enoprostorskim avtomobilom C3 Picasso, ki bo naprodaj enkrat v prvem četrtletju 2009, ogrel mnoga srca. Oblikovalci so uspešno združili različna nasprotja: zaobljeno in oglato, moč ...

Avtomobilske tovarne so se v teh negotovih časih osredotočile na manjše avtomobile. Prepričani smo, da bo Citroën s svojim malim enoprostorskim avtomobilom C3 Picasso, ki bo naprodaj enkrat v prvem četrtletju 2009, ogrel mnoga srca. Oblikovalci so uspešno združili različna nasprotja: zaobljeno in oglato, moč in simpatijo, modernost in starinski šarm, prostornost in tekoče linije v želji, da bi bil C3 Picasso avtomobil z močno osebnostjo, privlačen in drzen hkrati. Njegove zunanje mere komajda presežejo 4 metre, a kljub temu avtomobil ponuja prostorno notranjost, ki jo lahko intuitivno in učinkovito prilagajamo. Potnikom je namenjenega veliko udobja, prostoren je tudi prtljažnik: 500 litrov pod polico pri 5-sedežni postavitvi. Če kljub temu zmanjkuje prostora za prtljago, lahko sedeže enostavno zložimo in pridobimo večji prtljažni prostor z ravnim dnom. Pod motornim pokrovom pa je eden od naslednjih motorjev: bencinski VTi 95 ali VTi 120 in dizelski HDi 90 ali HDi 110.

www.citroen.si

Naslednje
Zmagovalka

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.