fbpx

Zmagovalka

Od konca januarja je tudi slovenskim kupcem na voljo nova Ford Fiesta. Novi avtomobil ima pet različnih paketov opreme: ambiente, trend, ghia, titanium in sport. Za fiesto trend z bencinskim motorjem 1,25i, ki ima na seznamu serijske opreme tudi zavorni sistem ABS, daljinsko centralno zaklepanje, klimatsko napravo, električni pomik ...

Od konca januarja je tudi slovenskim kupcem na voljo nova Ford Fiesta. Novi avtomobil ima pet različnih paketov opreme: ambiente, trend, ghia, titanium in sport. Za fiesto trend z bencinskim motorjem 1,25i, ki ima na seznamu serijske opreme tudi zavorni sistem ABS, daljinsko centralno zaklepanje, klimatsko napravo, električni pomik sprednjih stekel, radio s CD- in MP3-predvajalnikom, bomo pri slovenskih trgovcih odšteli 10.710 evrov. Kot pravijo pri Summit Motors Ljubljana, bodo prvim kupcem izbranih modelov fiest ponudili 1.000 evrov popusta. Da lahko imamo od avtomobila visoka pričakovanja, potrjujejo že nekatere mednarodne nagrade.

www.ford.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.