fbpx

Zmagovalka

Od konca januarja je tudi slovenskim kupcem na voljo nova Ford Fiesta. Novi avtomobil ima pet različnih paketov opreme: ambiente, trend, ghia, titanium in sport. Za fiesto trend z bencinskim motorjem 1,25i, ki ima na seznamu serijske opreme tudi zavorni sistem ABS, daljinsko centralno zaklepanje, klimatsko napravo, električni pomik ...

Od konca januarja je tudi slovenskim kupcem na voljo nova Ford Fiesta. Novi avtomobil ima pet različnih paketov opreme: ambiente, trend, ghia, titanium in sport. Za fiesto trend z bencinskim motorjem 1,25i, ki ima na seznamu serijske opreme tudi zavorni sistem ABS, daljinsko centralno zaklepanje, klimatsko napravo, električni pomik sprednjih stekel, radio s CD- in MP3-predvajalnikom, bomo pri slovenskih trgovcih odšteli 10.710 evrov. Kot pravijo pri Summit Motors Ljubljana, bodo prvim kupcem izbranih modelov fiest ponudili 1.000 evrov popusta. Da lahko imamo od avtomobila visoka pričakovanja, potrjujejo že nekatere mednarodne nagrade.

www.ford.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!