UNAGI: najboljši zložljivi električni skiro, ki je obnorel svet

UNAGI je najboljši električni skiro, njegovi proizvajalci pa želijo, da se osvobodite počasnega in dragega lokalnega transporta.

David Hyman je na Kitajskem našel podjetje, ki je ravno tedaj razvijalo električni skiro za imenom Swan, labod po domače. Uspelo mu je pregovoriti ekipo, da se je lotila še različice za ameriški trg z imenom UNAGI, kar je japonsko ime za sladkovodno jeguljo.

Skiro je resnično nekaj posebnega – ročke so iz magnezija, krmilo (navpična cev) iz ogljikovih vlaken, telo pa iz ojačenega aluminija. Na voljo sta dve različici, in sicer 250-vatna, ki stane 900 dolarjev (približno 800 evrov), ali 450-vatna za 1.200 dolarjev (približno 1.100 evrov).

https://www.instagram.com/p/BqRTrXUnL10/

Nastavimo lahko različne načine vožnje. Način za začetnike omeji hitrost na 15 km/h, za srednje vešče na 20 km/h, najbolj vešči pa bodo lahko uživali v hitrosti 25 km/h. Kateri način je izbran, kolikšna je trenutna hitrost in koliko energije je še v bateriji, voznik razbere na manjšem zaslonu. Na krmilih pa je tudi luč, ki pripomore k večji varnosti med nočno vožnjo.

Galerija slik – UNAGI

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Respira: čistilec zraka, ki s pomočjo rastlin ustvarja naravno čisto okolje