fbpx

Uriniranje v VR-načinu – najbolj bizarna uporaba navidezne resničnosti

Za uporabo aplikacije Pee World VR potrebujete pametna očala.

Uriniranje na javnem kraju je prepovedano in kaznivo, takšna predrznost pa vas lahko še posebej udari po žepu na kakšni znani lokaciji. A ne, če si to privoščite z VR-aplikacijo Pee World VR, ki omogoča, da se vaše stranišče spremeni v katerikoli prostor oz. okolje, ki si ga zamislite. Bi radi 'zalili' Eifflov stolp, Kip svobode ali Prešernov spomenik? Zdaj lahko in to brez skrbi, da boste za to kaznovani.

Urinirajte po znanih lokacijah v udobju svoje kopalnice! Sliši se bizarno, a prav to nudi VR-aplikacija Pee World VR, ki deluje s pomočjo mobilnega naglavnega sistema Samsung Gear VR in Google Cardboard ter ponuja simulacijo uriniranja na izbrani lokaciji.

PREBERITE ŠE: The Climb: VR-igra plezanja, ki bo navdušila tudi prave plezalce

Urinirajte, kjer vam srce poželi.
Urinirajte, kjer vam srce poželi.

Pee World VR je delo programerjev Granta Thomasa in Pabla Rochata, ki sodelujeta z znamkami, kot so Old Spice, Nike in Tinder, omenjena aplikacija pa je bil njun stranski projekt.

Za uporabo aplikacije Pee World VR potrebujete pametna očala.
Za uporabo aplikacije Pee World VR potrebujete pametna očala.

Aplikacijo si lahko prenesete v spletni trgovini Google Play. Uriniranje nikoli več ne bo to, kar je bilo nekoč!

Dodatne Informacije

Več informacij:
peeworldvr.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!