fbpx

V letu 2023 preklopite na preklopni telefon

Foto: Samsung
Zadnjič posodobljeno: :

Z novim letom pridejo tudi novi začetki. Pogosto sprejmemo številne zaobljube, ki si jih zadamo za nov začetek, za novo leto. Če se bodo na vašem spisku zaobljub znašli tudi boljša organizacija svojega časa, kakovostno preživljanje prostega časa, potovanja in podobno imamo za vas odličnega sopotnika. Telefon, ki je bil ena glavnih zvezd leta, ki se poslavlja, zložljivi Samsung Galaxy Z Flip4.

Gre za tehnološko in dovršeno napravo, ki smukne v še tako majhno torbico ali žep, ko pa ga razprete pa je prava mala zver. Posname čudovite fotografije, tako da bo čas preživet s prijatelji ali družino na izletih ali potovanjih zabeležen za vedno, je popoln večopravilni pomočnik, saj zmore opravljati, kar nekaj nalog hkrati, znan pa je tudi po tem, da se zna odlično prilagoditi svojemu uporabniku.

Odličen pri snemanju videov in fotografij

Kompaktna pregibna zasnova Galaxy Z Flip4 ponuja edinstvena doživetja, ki jih ne omogoča noben drugi pametni telefon. Gre za napravo, ki izstopa po strojni opremi in inovativnem mehanizmu za zlaganje, prinaša pa zelo praktičen in kompakten dizajn. Opremljen je s 17-centimeterskim glavnim zaslonom Dynamic AMOLED 2X, medtem ko zunanji pomožni zaslon meri 4,82 centimetra. Prav ta zaslon na pametnem telefonu Galaxy Z Flip4 omogoča nove možnosti interaktivnosti – od klicev, sporočil, snemanja, upravljanja osnovnih nastavitev naprave do popolne personalizacije tem, ozadij in pripomočkov.

Videoposnetke lahko snemaš prostoročno ali zajemaš celotne skupinske selfije pod različnimi koti, tako, da delno zložiš Galaxy Z Flip4 in aktiviraš funkcijo FlexCam. Z nadgrajeno funkcijo Quick Shot pa lahko posnameš visokokakovostne selfije kar z zunanjega zaslona in tako izkoristiš glavno kamero.

Trden in vzdržljiv

Gre za najtrdnejši Samsung zložljivi telefon doslej, ki je tudi vodoodporen po standardu IPX8. Obdaja ga okvir Armor Aluminum, na zunanjem zaslonu pa za dodatno zaščito poskrbi Corning® Gorilla® Glass Victus®+ steklo. Vzdržljivost plošče glavnega zaslona je povečana tudi zaradi optimizirane strukture plasti, ki pomaga zmanjšati poškodbe zaradi zunanjih udarcev. Ključni element zložljivih pametnih telefonov Samsung je ultra tanko steklo, patentiran material, ki ga je mogoče zložiti več sto tisočkrat, pri tem pa ohrani trpežnost in trdnost. Ker priljubljenost zložljivih naprav hitro narašča, Samsung v želji, da bi potrošnikom zagotovil še več zložljivih naprav, še naprej izpopolnjuje proizvodnjo ultra tankega stekla.

Galaxy Z Flip4 je telefon, ki se bo gotovo znašel na marsikaterem spisku želja za decembrska obdarovanja. Gotovo pa bo zaznamoval tudi leto, ki prihaja, saj zložljivi telefoni postajajo vse bolj priljubljeni zaradi svoje priročne inovativne oblike.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.